Justin Bieber: Ανακοίνωσε τη σχέση του με διάσημη κόρη

09:04 5/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Εδώ και πάρα πολλούς μήνες κυκλοφορούσε η φήμη ότι είναι ζευγάρι. Όσο περνούσε ο καιρός και οι δημόσιες εμφανίσεις τους πλήθαιναν, η φήμη αποκτούσε περισσότερη βάση. Βέβαια, σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκαν αρκετά παραστρατήματα του Justin Bieber για να θεωρήσουμε ότι μάλλον η λέξη ζευγάρι δεν είναι και τόσο αυστηρά εννοούμενη για τους δυο τους.

Αφήστε δε που ο Bieber

είχε βγει δημόσια και τόνιζε ότι είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που γνωρίζονται από τις αρχές του ίδιου στη μουσική. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα τον είδαμε να ψάχνει για την πανέμορφη ακόλουθο του, ενώ τα tabloid είχαν φαγωθεί για πιθανή σχέση με την Kourtney Kardashian. Τελικά όμως, δεν μπορούσε να το κρατήσει άλλο κρυφό και είπε να το διατυμπανίσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Ο Justin πέρασε τις γιορτές στο St. Barts παρέα με τη Hailey Baldwin, κόρη του Alec και της Kim Bassinger, και στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι ανέβηκαν πάνω σε μια πίστα, χόρευαν μέχρις εσχάτων και αντάλλασσαν φιλιά. Και όχι μόνο.

Ένα από τα φιλιά τους τα απαθανάτισε κάποιος παπαράτσι και ο Bieber δεν είχε πρόβλημα να αναρτήσει τη φωτογραφία στο Instagram για να επισημοποιήσει για τα καλά τη σχέση του με την Hailey, για την οποία έλεγε με έντονο τρόπο ότι είναι φίλοι και πως όσα γράφονται είναι τρέλες. Κι επειδή ως γνωστόν άπαξ και ανεβάσεις φωτογραφία σε κάποιο social media τα πράγματα είναι σοβαρά, μάλλον ο Justin θα είναι μαζί της για αρκετό καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα