Jessica Alba: Πώς κατάλαβε πως ο Cash Warren είναι ο άντρας της ζωής της;

Και τι λέει για τη μητρότητα:

Η Jessica Alba μίλησε στο περιοδικό InStyle και ομολόγησε πως ο Cash Warren, ο σύζυγός της είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής της. «Ήξερα όταν τον συνάντησα πως θα τον γνώριζα για όλη μου τη ζωή. Ήταν παράξενο. Ξαφνικά μου φάνηκε σαν οικογένεια. Ήταν τόσο εύκολο. Δεν είχα νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο με άλλον. Συνήθως είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, πρόσεχα τις λεπτομέρειες, ήξερα κάθε φορά

που το πιρούνι μου χτυπούσε το πιάτο όταν είχα ραντεβού ή έτρωγα δείπνο. Με εκείνον, δεν ίσχυε τίποτα από όλα αυτά. Είχαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε αδελφές ψυχές.»

Η ηθοποιός φροντίζει να περνάει κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου της με την κόρη της, Honor, κάτι που βλέπουμε και εμείς συχνά, μέσα από το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. Τι έχει μάθει άραγε από τη μητρότητα; «Πριν κάνω παιδιά, ήμουν πολύ υπεύθυνη και σοβαρή. Συνήθιζα να τα ελέγχω όλα, όλα έπρεπε να γίνουν σωστά. Τώρα η ιδέα μου περί τελειότητας είναι διαφορετική. Μπορεί να βάζεις ετικέτες στα πράγματα και να φτιάχνεις αποθηκευτικούς χώρους, αλλά όταν τα παιδιά μπαίνουν στο playroom, δε μπορείς να λες ‘Δε μπορούμε να ζωγραφίσουμε, γιατί πώς θα τα καθαρίσουμε μετά;’»

The post Jessica Alba: Πώς κατάλαβε πως ο Cash Warren είναι ο άντρας της ζωής της; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα