Jennygr team: summer beauty wishes

Μυρίζει καλοκαίρι και οι προετοιμασίες για το summer look έχουν αρχίσει. Εμείς στο γραφείο έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε για τα beauty treatments που θέλει η καθεμία να κάνει γι” αυτό το καλοκαίρι! Φυσικά με τη βοήθεια της Funkmartini.gr βρήκαμε αυτό ακριβώς που θέλουμε εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε τις δικές μας beauty ευχές, σημειώστε

τις δικές σας και μπορεί να είναι η δική σας αυτή που θα πραγματοποιηθεί από το Jenny.gr και τη Funkmartini.gr.

Christy’s Beauty Wish:

Τα σανδάλια είναι το αγαπημένο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Πλέον είναι passepartout και μπορούν να συνοδεύσουν το πρωινό, casual outfit μέχρι την επίσημη βραδινή εμφάνιση. Εγώ τα λατρεύω και τα τιμώ τους καλοκαιρινούς μήνες, φροντίζοντας να έχω πάντα άψογο πεντικιούρ. Και φυσικά δεν εννοώ μόνο βαμμένα αλλά και καλοσχηματισμένα νύχια, αλλά και καθαρές, απαλές φτέρνες.

Φανταστείτε ένα τέλειο σανδάλι με σκληρές φτέρνες ή άσχημα βαμμένα νύχια…. Γι’ αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θέλω να έχω πάντα άψογο πεντικιούρ –και μανικιούρ- για να μπορώ να φοράω πάντα τα αγαπημένα μου σανδάλια. Η Funkmartini.gr έχει όποτε το θελήσω διαθέσιμα nail bars δίπλα μου. Με ένα search βρίσκω το κατάλληλο για μένα και φυσικά μπορώ να μάθω τα αποτελέσματα από τα διαθέσιμα reviews. Έτσι μειώνω τις πιθανότητες για ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα και φυσικά δεν ταλαιπωρούμαι να βρω το πιο κοντινό και την ώρα που με βολεύει.

Για μένα είναι εξίσου βοηθητικό γιατί η εμμονή μου τα καλοκαιρινά χρώματα και τα nail brands βρίσκει ανταπόκριση στα αποτελέσματα αναζήτησης στη Funkmartini.gr. Επιπλέον είναι ένας τρόπος να ανακαλύψω νέους χώρους που θα μετατρέψουν την ώρα του πεντικιούρ σε ώρα χαλάρωσης!

Dimi’s Beauty Wish:

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μια σειρά από «εκκρεμότητες» προκύπτουν ώστε να μας βρει έτοιμες για να το απολαύσουμε. Νύχια, μαλλιά, αποτρίχωση είναι τα γνωστά beauty essentials που η καθεμία από εμάς βάζει σε προτεραιότητα. Τι είναι αυτό όμως που δεν πρέπει να παραλείψουμε να φροντίσουμε; Το ΠΡΟΣΩΠΟ μας –με κεφαλαία γράμματα να προσθέσω-. Ο ήλιος, η θάλασσα κι η καυτή ζέστη επηρεάζουν σημαντικά την επιδερμίδα μας και σε συνδυασμό με το μακιγιάζ , το πρόσωπό μας μπορεί να δείξει σύντομα ασφυκτικό με έντονα σημάδια σμίγματος και «ταλαιπωρίας». Για το λόγο αυτό, η προληπτική περιποίηση και η σωστή ενυδάτωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε κορίτσια! Το αποτέλεσμα; Ένα λαμπερό, καθαρό και πλήρως ενυδατωμένο πρόσωπο για να υποδεχτεί τη #summer_coming περίοδο! Αυτή είναι η σημαντικότερή beauty ευχή μου! Wish me good luck και μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας beauty ευχή! Ίσως να γίνει πραγματικότητα χάρη στο Jenny.gr και στη Funkmartini.gr!

Christine’s S Beauty Wish:

Μία εμφάνιση είτε είναι casual είτε βραδινή, καθορίζεται από τα μαλλιά και οι λόγοι είναι πολύ απλοί και προφανείς. Το κεφάλι είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς επομένως είναι απαραίτητο ένα κατάλληλο haircut και ένα ακόμη πιο κατάλληλο haircolour, που θα ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας και των φρυδιών. Το bronde στιλ είναι αυτό που επιθυμώ και αυτό γιατί πρώτον μπορώ να επιστρέψω πίσω στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μου μετά από κάμποσα έτη πειραματισμού με διάφορες αποχρώσεις, δεύτερον μπορώ να αποκτήσω διακριτικές ανταύγειες χωρίς να χρειάζεται συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο και τρίτον είναι η απόλυτη καλοκαιρινή τάση που ανανεώνει χωρίς να ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την τρίχα. Αυτή είναι λοιπόν η ευχή μου για το καλοκαίρι!

Ποια είναι η δική σας beauty ευχή γι’ αυτό το καλοκαίρι; Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο;

Μοιραστείτε το μαζί μας και μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να την κάνει πραγματικότητα χάρη στο Jenny.gr και στη Funkmartini.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα