#ItsAmaliaK: Τι ακριβώς τρώω μέσα σε μία καλοκαιρινή μέρα

13:30 9/8/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Hey guys!

Πολλοί από εσάς μου έχετε ζητήσει να σας αποκαλύψω τι τρώω σε μία μέρα! Το πρώτο πράγμα που έχω να πω είναι πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να τρώμε ισορροπημένα και τις σωστές ώρες. Το ξέρω ότι αυτό το λένε όλοι και γενικά το ακούμε συχνά, όμως πιστέψτε με είναι πράγματι σημαντικό. Προσωπικά έχω πέσει στην παγίδα του να φάω πάρα πολύ και junk food. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθω απαίσια μετά, να μην μπορώ να κουνηθώ, ή να θέλω να πέσω για ύπνο. Έχω πέσει, επίσης, και στην παγίδα

του να τρώω κάτι το πρωί και μετά όλη τη μέρα να μην φάω τίποτα. Ειδικά το δεύτερο είναι πολύ εύκολο να συμβεί το καλοκαίρι, που τρέχουμε όλη μέρα στην παραλία και αμελούμε το φαγητό. Για μένα, αυτό είναι το χειρότερο, καθώς μετά από πολλές ώρες νιώθω τρομερή ζαλάδα, αλλά και δεν έχω όρεξη να φάω γιατί το στομάχι έχει πια κλείσει.

Ορίστε, λοιπόν, οι ώρες και τα φαγητά που εγώ τρώω μέσα σε μία καλοκαιρινή μέρα για να νιώθω απόλυτα υγιής, δυνατή, και ορεξάτη!

11.00 π.μ.

Αυγά scrambled με σολομό

και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

03.00 μ.μ.

Μία λαχταριστή φρουτοσαλάτα και αν την φτιάχνω εγώ προτιμώ το καλοκαίρι να κρατάω όλα τα φρούτα στο ψυγείο για να είναι super κρύα και δροσιστική!

06.00 μ.μ.

Ο λόγος που τρώω τόσο αργά το μεσημεριανό είναι επειδή προτιμώ το καλοκαίρι να τρώω καλά, αλλά μόνο δύο φορές. Αυτό γιατί νιώθω πολύ πιο ανάλαφρη μέσα στην ζέστη, αλλά και επειδή αντικειμενικά στις διακοπές κανείς δεν πρόκειται να σηκωθεί να φύγει στην παραλία από τις 3 το μεσημέρι για να φάει. Αυτή την εποχή προτιμώ πολύ περισσότερο τα θαλασσινά γι’αυτό διαλέγω συνήθως μια χωριάτικη σαλάτα, μύδια αχνιστά, και γαριδούλες ή καλαμάρι – ψητά πάντα. Αν μια μέρα θέλω να φάω λίγο πιο απλά τότε επιλέγω φρέσκο ψάρι.

Δυστυχώς δύσκολα επιλέγω να μην φάω γλυκό και συνήθως υποκύπτω όπως βλέπετε εδώ… Αλλά ντάξει εσείς μπορείτε να συγκρατηθείτε καλύτερα από μένα και να το παραλείψετε ;)

11.00 μ.μ.

Αν πεινάσω πριν από κάποια βραδινή έξοδο θα φάω χωριάτικη, ή ένα τοστ. Καλύτερα να προνοήσετε πως το βράδυ σας θα κρατήσει μέχρι αργά και να φάτε πριν βγείτε. Διαφορετικά, αν φύγετε απ” το σπίτι νηστικές, αργότερα θα καταλήξετε να φάτε κρεπούλα, σουβλάκι και άλλες τέτοιες νοστιμιές, έξω (λάθος που έχω κάνει αμέτρητες φορές ;P ).

Hope you enjoy,

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα