Hollywood Top 8: τα καλύτερα στιγμιότυπα της εβδομάδας

12:18 5/1/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Οι σταρ του Hollywood υποδέχτηκαν το 2015 σε εξωτικούς αλλά και σε χιονισμένους προορισμούς, ενώ κάποιοι «ψήφισαν» παραδοσιακά να αλλάξουν τον χρόνο στην Times Square της Νέας Υόρκης.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Leonardo diCaprio

2/1, Άγιος Βαρθολομαίος

Ο 40χρονος -προσφάτως χωρισμένος- ηθοποιός πέρασε την πρώτη ημέρα του χρόνου σε κρουαζιερόπλοιο

με γυναικείες υπάρξεις. Μεταξύ άλλων, αποβιβάστηκαν για λίγο σε παραλία του Άγιου Βαρθολομαίου, στις γαλλικές δυτικές Ινδίες.

Δείτε περισσότερα Galleries Emma Stone &Andrew Garfield

31/1, Νέα Υόρκη

Mια casual βόλτα στο West Village της Νέας Υόρκης έκανε το ζευγάρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την ίδια μέρα το Forbes ανακοίνωσε ότι η Emma Stone για κάθε 1 δολάριο που πληρώθηκε το 2014, απέφερε περισσότερο από 61 δολάρια.

Δείτε περισσότερα Galleries Mark Wahlberg &Rhea Dunham

1/1, Μπαρμπέιντος

Εδώ και μία εβδομάδα ο 43χρονος ηθοποιός με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους κάνουν διακοπές στο Μπαρμπέιντος, όπου απαθανατίζονται καθημερινά στην παραλία, να κάνουν θαλάσσια σπορ και κολύμπι.

Δείτε περισσότερα Galleries Melanie Griffith - Goldie Hawn

31/1, Άσπεν

Στο Άσπεν του Καναδά, όπου παραδοσιακά περνούν κάθε χρόνο τις ημέρες των γιορτών, συναντήθηκαν και φέτος οι δύο ηθοποιοί, με τη διαφορά πως φέτος για τη Melanie Griffith ήταν οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Antonio Banderas με τον οποίο χώρισαν μέσα στη χρονιά.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum &Vito Schnabel

1/1, Άγιος Βαρθολομαίος

Το 40χρονο πρώην μοντέλο και ο 28χρονος έμπορος έργων Τέχνης υποδέχτηκαν ρομαντικά το 2015 με ένα ταξίδι μόνο για δύο στον Άγιο Βαρθολομαίο.

Δείτε περισσότερα Galleries Mariah Carey

31/1, Άσπεν

Την πρώτη της Πρωτοχρονιά ως διαζευγμένη πλέον, πέρασε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια στο Άσπεν μαζί με τα τριών ετών δίδυμα παιδιά της Moroccan και Monroe.

Δείτε περισσότερα Galleries Jenny McCarthy

31/1, Νέα Υόρκη

Η Jenny McCarthy και ο σύζυγός της Donnie Wahlberg γιόρτασαν το πρώτο τους ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ως σύζυγοι στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Swift

31/1, Nέα Υόρκη

Η 25χρονη τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στο εορταστικό Rockin’ Eve with Ryan Seacrest 2015 στην Times Square.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Emma Stone, Heidi Klum, Hollywood, Mariah Carey, mark wahlberg, pics of the week, Taylor Swift, διάσημα ζευγάρια, διάσημες οικογένειες

Keywords
Τυχαία Θέματα