Hollywood Moments: 10 στιγμές από την εβδομάδα που πέρασε

Οι καθημερινές στιγμές των stars, από τη Νέα Υόρκη, στις Κάννες !

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Terry Richardson - Jared Leto

14/5, Σόχο

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jared Leto

και ο φωτογράφος Terry Richardson έκαναν μαζί μια χαλαρή casual βόλτα σε πάρκο του Σόχο, στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries George Clooney

15/5, Νέα Υόρκη

Καλεσμένος στο The Late Show with David Letterman’΄ήταν την Παρασκευή ο 54χρονος ηθοποιός. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος» δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης για τη ζωή μετά τον γάμο του με την Amal.

Δείτε περισσότερα Galleries MIranda Kerr

14/5, Κάννες

Στο κάλεσμα της Magnum, Pink and Black Party που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Κάννες ήταν επίσημη προσκεκλημένη η Miranda Kerr. Για την εμφάνισή της επέλεξε φόρεμα David Koma.

Δείτε περισσότερα Galleries MIley Cyrus

13/5, Νέα Υόρκη

Κατά την έξοδό της από νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης, συνάντησε ο φακός την 21χρονη ποπ σταρ, η οποία, μάλιστα, χαριτολογώντας έδωσε πλαστά χρήματα σε παπαράτσι!

Δείτε περισσότερα Galleries Salma Hayek &Franscois Henri Pinault

15/5, Κάννες

Σε μεσημεριανό πάρτι σε πολυτελές σκάφος στις Κάννες παρευρέθηκε το ζευγάρι την Παρασκευή. Η Salma Hayek μόλις την περασμένη βραδιά είχε παρουσιάσει την νέα ταινία της Tale of Tales στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Al Pacino

15/5, Nέα Υόρκη

Κατά την έξοδό του από τηλεοπτικό στούντιο ο 75χρονος ηθοποιός, που προωθεί την νέα του ταινία «Η ταπείνωση», χαιρέτησε θερμά -αλλά από μακριά- τους θαυμαστές του.

Δείτε περισσότερα Galleries Julia Roberts

14/5, Νέα Υόρκη

Η 47χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Late Show with David Letterman.

Δείτε περισσότερα Galleries Lupita Nyongo

14/5, Αντίμπ

Στη Γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται για το φεστιβάλ Καννών η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Η 32χρονη Lupita διαμένει στο ξενοδοχείο Eden Roc της περιοχής.

Δείτε περισσότερα Galleries Beyonce

14/5, Nέα Υόρκη

Έξω από το στούντιο ηχογράφησης συνάντησαν οι φωτογράφοι την Beyonce την Πέμπτη 14 Μαΐου. Η 33χρονη ποπ σταρ συνέχισε με αγορές σε κεντρικό πολυκατάστοιμα στο Μεγάλο Μήλο.

Δείτε περισσότερα Galleries Emma Stone - Woody Allen

15/5, Kάννες

Τη δεύτερη ταινία τους μετά το Μαγεία στο Σεληνόφως παρουσίασαν στις Κάννες την Παρασκευή η Emma Stone και ο Woody Allen. Η ταινία Irrational Man -που επίσης πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix- προβλήθηκε εκτός του διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Al Pacino, Beyonce, Cannes 2015, Emma Stone, George Clooney, Hollywood, hollywood moments, Julia Roberts, Miley Cyrus, pics of the week, Woody Allen

Keywords
Τυχαία Θέματα