Heartbeat: Το medical drama που θα μας κάνει να «καρδιοχτυπήσουμε»

Κάθε νέα σειρά που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είθισται να μας κεντρίζει ακόμα περισσότερο την προσοχή. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική άφιξη στην κατηγορία του medical drama, Heartbeat, την οποία φέρνει στις οθόνες μας ο OTE TV σε συνεργασία με την NBC Universal,

βασίζεται στο πρόσωπο της Dr. Kathy Magliato, της οποίας το βιβλίο Heart Matters ενέπνευσε και τη δημιουργία της συγκεκριμένης σειράς.

Το καθηλωτικό σενάριο επικεντρώνεται γύρω από την καρδιοχειρούργο Dr. Alexandra Panttiere, την οποία ενσαρκώνει η Αυστραλιανή ηθοποιός Melissa George ενώ το cast περιλαμβάνει γνωστά ονόματα της αμερικανικής τηλεόρασης όπως Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn κ.ά.

Με βασικό άξονα τη ζωή της παγκοσμίου φήμης γιατρού, η οποία περιλαμβάνει εντάσεις, πάθη και ανατροπές, μας δίνει μια γεύση από τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, τις πρωτοποριακές της ιατρικές μεθόδους αλλά και την τολμηρή προσέγγιση στα προσωπικά της ζητήματα. Η ηθοποιός μάλιστα φρόντισε να «προπονηθεί» από νωρίς, παρακολουθώντας επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς ώστε να εμβαθύνει καλύτερα στον ρόλο της!

Το Heartbeat κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD την Πέμπτη 24 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο και από το 3ο επεισόδιο και μετά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22.00, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στις ΗΠΑ.

Μη χάσετε την πρεμιέρα της σειράς την
Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 22:00 στο OTE CINEMA 4HD!

Keywords
Τυχαία Θέματα