H Adele αμακιγιάριστη σχολιάζει τα κιλά της

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της single που σαρώνει στο YouTube, η Adele φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Rolling Stone» και ανήρτησε τη σχετική εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 27χρονη τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού ποζάρει και μιλάει στο περιοδικό «Rolling Stone», το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Adele: Μια Προσωπική

Ζωή».

«Θα έδειχνα το κορμί μου αν ήμουν πιο αδύνατη; Προφανώς όχι, γιατί το κορμί μου είναι δικό μου! Αλλά, κάποιες φορές, είμαι περίεργη να μάθω αν θα ήμουν επιτυχημένη αν δεν ήμουν “γεματούλα”. Νομίζω ότι θα θύμιζα σε όλους τον εαυτό τους», λέει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη και συνεχίζει: «δεν λέω ότι όλοι πρέπει να είναι στο δικό μου μέγεθος, αλλά το ότι δεν είμαι τέλεια. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι προβάλλονται ως τέλειοι, ανέγγιχτοι και απλησίαστοι».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν δίστασε να ποζάρει φορώντας το μπουρνούζι της, με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μεταξύ άλλων δήλωσε για την οικογενειακή της ζωή:

«Πλέον είμαι μαμά και σε μία σοβαρή σχέση. Δεν μετανιώνω για τίποτε από αυτά», λέει η Αντέλ για τον επί τέσσερα χρόνια αγαπημένο της, Σάιμον Κονέκι, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 3 ετών γιο της, Άντζελο και καταλήγει: «είμαι πολύ περήφανη για όσα έχω καταφέρει. Και πριν τον Άντζελο δεν ήμουν. Δεν καταλάβαινα ακριβώς τι είχα καταφέρει και πόσο μακριά είχα φτάσει».

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Adele,