George Clooney: Διαψεύδει τις φήμες για επανασύνδεση με πρώην αγαπημένη του

09:35 1/6/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Απαντάει στα δημοσιεύματα.

Με τα media τα έχει βάλει ο George Clooney που διαψεύδει τις φήμες ότι περπατούσε χεράκι-χεράκι με πρώην σχέση του, το μοντέλο Monika Jakisic από την Κροατία. Το περιοδικό InTouch έγραψε ότι ο ηθοποιός βρέθηκε με το μοντέλο σε γνωστό club του Λονδίνου και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. «Δεν φαινόταν να τον νοιάζει

ποιος τους έβλεπε. Ήταν ανοιχτά τρυφερός.», δήλωσε πηγή, συμπληρώνοντας ότι το ζευγάρι έφυγε χωριστά για να μην φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι. «Πολλοί παρευρισκόμενοι πλησίαζαν τον George για να τον χαιρετήσουν, αλλά εκείνος δεν έφυγε από το πλευρό της Monika. Το μέρος ήταν γεμάτο και δεν τον ένοιαζε ποιος τους έβλεπε μέσα στο club. Γελούσαν και φαίνονταν να νιώθουν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον, μένοντας μέχρι αργά.»

Ο 52χρονος ηθοποιός έσπευσε, ωστόσο, να διαψεύσει τα λεγόμενα το περιοδικού, δηλώνοντας στη New York Post: «Είναι φτιαχτό. Δεν κρατούσα το χέρι κανενός. Σταματήστε να προσπαθείτε να πουλήσετε περιοδικά δημιουργώντας σκάνδαλο που δεν υπάρχει.»

The post George Clooney: Διαψεύδει τις φήμες για επανασύνδεση με πρώην αγαπημένη του appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα