Fashion trend: Μίνι φούστες για το καθημερινό look

Υιοθετήστε τις στο casual ντύσιμο σας.

Για εσάς που σας αρέσουν οι μίνι φούστες και διστάζετε να τις φορέσετε στο πρωινό σας look γιατί τις θεωρείτε πιο βραδινό ρούχο, είναι καιρός να τις υιοθετήσετε στο στυλ σας. Αν τις φορέσετε σωστά μπορούν να συνοδεύσουν με στυλ και κομψότητα τα καθημερινά σας outfits, δίνοντας συγχρόνως την χαλαρή και casual αύρα που χρειάζονται οι εμφανίσεις

σας το πρωί. Έτσι, δοκιμάστε να φορέσετε ένα opaque μαύρο καλσόν με τη μίνι φούστα, το cozy πουλόβερ σας και τις μπαλαρίνες σας για μία chic & casual εμφάνιση. Για το look του γραφείου, φορέστε μία μίνι φούστα με το λευκό κλασσικό πουκάμισο, το μεσάτο σακάκι σας και ένα εντυπωσιακό collar-κολιέ. Προτιμήστε να επιλέξετε γι’ αυτό το outfit γόβες με σχετικά χαμηλό τακούνι για να αποφύγετε ένα έντονο αποτέλεσμα για το πρωινό ντύσιμο στο γραφείο σας. Για εσάς που έχετε rock διάθεση, συνδυάστε τη μίνι φούστα με το leather jacket και τα booties σας και είναι έτοιμο ένα κομψό rock style outfit.

Styling tip:
• Αποφύγετε να συνοδεύσετε τη μίνι φούστα του πρωινού ντυσίματος σας με ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες με λεπτό τακούνι ή με glamorous στυλ γιατί παραπέμπουν σε βραδινά outfits. Προτιμήστε τις μπαλαρίνες ή τα booties ή το χοντρό μεσαίου ύψους τακούνι στις γόβες σας.

Δείτε παρακάτω μερικές στυλάτες εμφανίσεις με μίνι φούστες:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 14

Chic & classic αποτέλεσμα.

< >

The post Fashion trend: Μίνι φούστες για το καθημερινό look appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα