Family Street Party στην Κηφισιά: Στηρίζουμε τις μονογονεϊκές οικογένειες

15:42 8/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Οι μαμάδες του 4moms.gr σε συνεργασία με τη Fanta στηρίζουν και αναδεικνύουν το πρόγραμμα της Fanta και του Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες, οργανώνοντας στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά, την Κυριακή 13 Απριλίου, ένα family street party. Μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, φαγητό από τις καλύτερες food bloggers…

όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με το Gymboree μουσικό και θεατρικό παιχνίδι, να φτιάξετε κολάζ και θα ζωγραφίσετε. Ειδικοί από το AC Workshops θα κάνουν με τα παιδιά πασχαλινές κατασκευές με αυγοθήκες και κάρτες. Οι μικροί φίλοι θα δοκιμάσουν, επίσης, τα ποδήλατα ισορροπίας Strider.

Οι Food for Good θα μαγειρέψουν αγαπημένες συνταγές… Και θα γνωρίσετε τις γυναίκες πίσω από τα blogs που αγαπάτε και θα δοκιμάσετε τις λιχουδιές τους: Αθηνά Πάνου (SugarBuzz), η Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου – Μαραγκουδάκη (SaborbyConna), η Έλενα Σμπώκου (Elena’sCooking), η Εβίνα Καπιτζόγλου (cook&feel.gr), η Γωγώ Παπαδιονυσίου (mamatsita), η Ελένη Βονισάκου (TheFoodieCorner), η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου (Gourmelita), η Άρτεμις Τσίπη (Wonderfoodland) και η Εύα Μονοχάρη (Funkycook).

Αναβιώνοντας ρετρό παιχνίδια που θα σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια, σχοινάκι, κουτσό, κ.α. Για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικροί. Με φαγητό, μουσική και πολύ παιχνίδι θα μετατραπεί για λίγες ώρες η οδός Παναγίτσας στην Κηφισιά σε ένα μεγάλο παιδότοπο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα