Emma Swimwear: Κοριτσίστικα και νεανικά μαγιό που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα

Μία συλλογή επηρεασμένη από εξωτικά μέρη για ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ.

Ένα εξωτικό καλοκαίρι γεμάτο χρώματα και στιλ υπόσχεται η νέα σχεδιάστρια μαγιό Εμμανουέλα Ηλιάκη. Είναι η δεύτερη χρονιά της εταιρίας της, Emma Swimwear, και για φέτος προτείνει έντονα χρώματα με τα χαρακτηριστικά ψυχεδελικά print των υφασμάτων που σχεδιάζει η ίδια. Η φετινή συλλογή είναι επηρεασμένη από εξωτικά μέρη και ιδιαίτερα από το Miami όπου και παρουσίασε την παρθενική της συλλογή. Στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας (Miami Fashion week) παρουσίασε μια πολλά υποσχόμενη σειρά, εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και τα χρώματά του, με εξαιρετική ανταπόκριση, θέτοντας γερές βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

Η φετινή συλλογή πρόκειται για ιδιαίτερα κοριτσίστικα, νεανικά μαγιώ που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά, με υφάσματα που τυπώνονται στην Ιταλία και ραφή που γίνεται στην Ελλάδα. Παράλληλα, τα μαγιό συνοδεύονται από κάποια αέρινα φορέματα, και μακριές gipsy φούστες, που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και μπορούν εύκολα να φορεθούν ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο.

More info: Η emmaswimwear συλλογή είναι διαθέσιμη στο online shop το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στη σελίδα www.emmaswimwear.gr για να επιλέξετε το μαγιό της αρεσκείας σας αλλά και να δείτε ολόκληρη τη συλλογή.

The post Emma Swimwear: Κοριτσίστικα και νεανικά μαγιό που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα