Décor για όμορφες καλοκαιρινές ταράτσες

Οι ζεστές καλοκαιρινές νύχτες χρειάζονται δροσερό αέρα, ανοιχτούς χώρους και φυσικά καλή παρέα. Η ιδανικότερη λύση για να συνδυάσετε και τα τρία και να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα είναι να διαμορφώσετε την ταράτσα του σπιτιού σας, για να απολαμβάνετε από άλλη σκοπιά τη θέα και τον ξάστερο ουρανό.

Υπάρχουν αρκετοί και μάλιστα οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε αυτό το «άχρηστο» μέχρι στιγμής σημείο, αρκεί να σκεφτείτε ποιες είναι οι ουσιαστικές σας ανάγκες, πριν μπείτε στη διαδικασία να προμηθευτείτε με έπιπλα.

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο, επομένως αν επιθυμείτε ένα ρομαντικό σκηνικό θα χρειαστείτε παστέλ αποχρώσεις, ενώ αν πρόκειται να δημιουργήσετε έναν χαρούμενο χώρο τα έντονα είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μοναδικό.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι ξαπλώστρες μπορούν να φανούν χρήσιμες και κατά τη διάρκεια της ημέρας αν σκοπεύετε να εκμεταλλευτείτε τον ήλιο για ηλιοθεραπεία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η περίφραξη του χώρου με bamboo είναι μία ιδανική πρόταση για να εξασφαλίσετε την ιδιωτικότητα του, σε περίπτωση που η ταράτσα συνορεύει με άλλα μπαλκόνια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Γεμίστε το σημείο με μικρά χάρτινα φανάρια για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Boho στιλ με λευκά υφάσματα σε γαλάζια μοτίβα να αγκαλιάζουν ένα μεγάλο στρώμα. Τα μεγάλα φανάρια ολοκληρώνουν την χαλαρή διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε περίπτωση που έχετε εξοχική ή μόνιμη κατοικία σε παραθαλάσσιο μέρος, τότε η ίδια η φύση σας χαρίζει το μοναδικό δώρο της απέραντης θέας. Ένα χτιστό παγκάκι με μαξιλάρια και ένα τραπέζι με πολύχρωμες καρέκλες αρκούν για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία παλιά οικοδομή, βοηθά στο να διαμορφώσετε την ταράτσα του σπιτιού σας με vintage στιλ. Η παρουσία του πράσινου στοιχείου κρίνεται απαραίτητη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ταράτσα με έντονο το ethnic στοιχείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ρομαντική διακόσμηση με αέρινα υφάσματα και αναπαυτικές oversized πολυθρόνες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα έντονα χρώματα χαρίζουν μία χαρούμενη διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Boho διακόσμηση με πολύχρωμα υφάσματα και μαξιλάρια με φόντο το πιο prive θερινό cinema.

Δείτε περισσότερα Galleries

Oι ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζουν πάντα στα μοντέρνα έπιπλα, τονίζοντας τη δύναμη της λιτότητας. Μία λευκή τέντα είναι πάντα πρακτική.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: cool decor, διακόσμηση, έπιπλα, καλοκαιρινή διακόσμηση, ταράτσα, χρώμα

Keywords
Τυχαία Θέματα