David Beckham: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο κάθε μέρα»

To βρετανικό περιοδικό «GQ» τιμά τον David Beckham στο τεύχος Απριλίου με διπλό εξώφυλλο και ο ίδιος αποκαλύπτει σαν χείμαρρος τα δυνατά του συναισθήματα για την οικογένεια του αλλά και την άλλη παντοτινή του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ήταν απόλυτα ειλικρινής στη συνέντευξη αφού δεν έκρυψε ότι του κακοφαίνεται που λείπει από τα γήπεδα λέγοντας: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν είναι ο αθλητής μέσα μου ή το πάθος που έχω για το παιχνίδι.

Πάντα σκέφτομαι ότι μπορώ να επιστρέψω στα γήπεδα και να ξαναπαίξω. Ίσως θα μπορούσα να παίξω άλλη μία χρονιά στις ΗΠΑ. Αν εξακολουθούσα να ζω στο Los Angeles, θα ήθελα πραγματικά να σκεφτώ σοβαρά να επιστρέψω για έναν χρόνο ακόμα στα γήπεδα. Αλλά ζω στο Λονδίνο και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα με το σχολείο».

O David Beckham πόζαρε με κουστούμι αλλά και με πιο casual outfits φλερτάροντας με τον φακό με το γνωστό του σεξ απίλ υποστηρίζοντας απόλυτα τον τίτλο του «Sex Symbol». Παρόλα αυτά δε δίστασε να αποκαλύψει την ευαίσθητη πλευρά του η οποία σχετίζεται με την οικογένεια του μιλώντας και για την περίοδο που ανέλαβε το ρόλο τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας όταν η Victoria Beckham είχε την παρουσίαση της νέας της συλλογής στην Νέα Υόρκη: «Είμαι προστατευτικός ως άτομο, ως σύζυγος και ως μπαμπάς. Βρίσκομαι ένα στάδιο πιο πέρα από την πραγματική ανησυχία, βρίσκομαι στο στάδιο της φροντίδας».

Ένα άλλο χαρακτηριστικό όμως του David Beckham είναι και τα αμέτρητα tattoo που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού του. Ο ίδιος εξήγησε το λόγο που δε σταματά να «χτυπά» καινούρια μιλώντας ανοιχτά και με χιούμορ:»Τα tattoo είναι για μένα ένας τρόπος να εκφράσω τα βαθύτερα μου συναισθήματα για πράγματα που αγαπώ και νοιάζομαι. Αν έχω τελειώσει με αυτά; Μάλλον όχι… Νομίζω ότι η Victoria έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες να με πείσει να σταματήσω. Συνήθως μου έλεγε «Πρέπει τώρα να το κάνεις»; Όμως η ίδια γνωρίζει ότι είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο».

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: David Beckham, Victoria Beckham, εξώφυλλο, περιιοδικό, συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα