Courteney Cox: Τι λέει για την πίεση στο Hollywood και ποια η καλύτερή της στιγμή στο κόκκινο χαλί

09:48 8/1/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τι είπε η δημοφιλής ηθοποιός:

Η Courteney Cox μίλησε στο περιοδικό «New You» για το αν πρέπει να είσαι όμορφη στο Hollywood αλλά και πότε εκείνη ένιωσε πιο όμορφη από ποτέ. «Υπάρχουν πολλοί όμορφοι άνθρωποι και υπάρχει πολύ πίεση για την εικόνα σου αλλά ο David –ο πρώην άντρας της- πάντα μου έλεγε πως πρέπει να δεχτώ πως όλοι μεγαλώνουμε και πρέπει να το κάνουμε αξιοπρεπώς. Όσο πιο σύντομα το δεχτείς, τόσο πιο εύκολη θα είναι η ζωή σου.

Μίλησε ακόμα και για την αγαπημένη της στιγμή πάνω στο κόκκινο χαλί:

«Η καλύτερη στιγμή μου πάνω στο κόκκινο χαλί ήταν όταν είχα προταθεί για Χρυσή Σφαίρα. Φορούσα ένα πολύ στενό και όμορφο φόρεμα Victoria Beckham. Η Genevieve επιμελήθηκε το μακιγιάζ μου και ο Chris Mcmillan τα μαλλιά μου. Αλλά ήταν μία από εκείνες τις μέρες που ο Chris είπε ‘Πάω λίγο στο σπίτι της Jen (Aniston) και θα επιστρέψω’. Στην κυριολεξία, ήρθε, απλώς έβαλε δύο clips στα μαλλιά και αυτό ήταν. Υπέροχα! Θυμάμαι πως έβρεχε και ο David ήταν πολύ γλυκός, κράταγε μία ομπρέλα για εμένα. Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή.»

The post Courteney Cox: Τι λέει για την πίεση στο Hollywood και ποια η καλύτερή της στιγμή στο κόκκινο χαλί appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα