Costia’s Design για μητέρες αλλά και κόρες!

Για καλοκαιρινές εμφανίσεις με στιλ!

Για φέτος το καλοκαίρι, η σχεδιάστρια Κωστία Κυδωνιάτη, προτείνει ρούχα που υπογραμμίζουν την ελευθερία στους τόνους, την προτίμηση στα άνετα σύνολα και την αγάπη για την διαχρονική κομψότητα. Πρόκειται για ρούχα που θα σας συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σας όπου τα ανάλαφρα υφάσματα της οργανικής γάζας, του λινού και της μουσελίνας, τα ελεύθερα κοψίματα και οι δαντελωτές προσθήκες τα κάνουν απλά και ευάερα, ενώ ο τρόπος που τα σύνολα αγκαλιάζουν το σώμα αναδεικνύουν

μια εκπληκτικά ρομαντική και νοσταλγική διάθεση.

Η συλλογή αποτελείται από παντελόνες, φορέματα, casual σακάκια, εμπριμέ σορτσάκια και t-shirt. Φέτος το καλοκαίρι μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στα ρούχα παραλίας και στην σειρά mommyanddaughter, όπου οι μαμάδες μπορούν να κάνουν παρόμοιες εμφανίσεις με τις κόρες του… Αυτά αποτελούνται από πουκαμίσες, φορεματάκια, κυπούρ σύνολα, τουνίκ και καφτάνια.

Μπορείτε να δείτε τη κολεξιόν της και στο facebook αλλά και στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα