Channing Tatum: «Κατά βάθος είμαι ένα ‘χοντρό’ παιδί»

09:44 3/6/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Καταρρίπτει τον μύθο του καρδιοκατακτητή.

Όπως αποκαλύπτει ο Channing Tatum, που σύντομα περιμένει το πρώτο του παιδί μαζί με τη σύζυγό του Jenna Dewan-Tatum, μπορεί να είναι ο πιο σέξι άντρας του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό People, αλλά κατά βάθος κάθε άλλο παρά πιστός στις συνήθειες ενός καρδιοκατακτητή είναι. «Κατά βάθος είμαι ένα ‘χοντρό’ παιδί», λέει ο ηθοποιός. «Λατρεύω τόσο πολύ το φαγητό και ενδιάμεσα στις ταινίες παίρνω και χάνω γύρω στα 13 κιλά. Πιστεύω πως κάποια

στιγμή πρέπει να κάνω μια ταινία που να απαιτεί λίγη κίνηση, για να μπορώ να τρώω pizza και να παίζω σκάκι στην παραλία όλη μέρα. Και μετά να τρώω κι άλλη pizza και cheeseburgers και να πίνω μπύρα. Θα ήταν υπέροχο. Και τι δεν θα έδινα γι’αυτό! Πρέπει να βρω μια τέτοια ταινία.»

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι δεν είναι παρά ένας άνδρας της διπλανής πόρτας που προτιμά την παρέα με τους φίλους του, που τον κρατάνε προσγειωμένο. «Είναι δύσκολο για εμένα να χωνέψω της λέξη ‘celebrity’. Οι rock stars είναι celebrities γιατί είναι κάτι το ξεχωριστό. Σαν ηθοποιός πρέπει να παίζεις τον οποιδήποτε άνδρα ή την οποιαδήποτε γυναίκα. Αν αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους της καθημερινής ζωής σαν υπηρέτες, αυτό δεν σε ευνοεί. Οι φίλοι με κρατάνε προσγειωμένο. Μου προκαλεί αμηχανία, αλλά οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν. Σοβαρά, όταν φτιάχνουν κούκλες με το πρόσωπό σου, είναι γελοίο το πόσο ‘δημιουργικοί’ μπορούν να γίνουν οι φίλοι σου… έχουν φτιάξει φωτογραφίες , βιντεο, ακόμη και μικρά κινούμενα σχέδια.»

The post Channing Tatum: «Κατά βάθος είμαι ένα ‘χοντρό’ παιδί» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα