Celeb beauty week: Glam & dark εμφανίσεις

Αυτή η εβδομάδα είχε πολλά red carpet looks και πολύ glam. Η Charlize Theron έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση με μία ανατρεπτική εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει ενώ η Paris Hilton μας έδειξε ξεκάθαρα πως να φορέσουμε το μαύρο κραγιόν – αν θέλουμε φυσικά. Μικρά λαθάκια, παραλείψεις και υπερβολές εντοπίστηκαν αλλά αυτά συμβαίνουν… ακόμα και στις πιο προσεγμένες

εμφανίσεις!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Charlize Theron

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις τις εβδομάδας η οποία ομολογουμένως προκάλεσε σχόλια. Η όμορφη Charlize ξέρει να υποστηρίζει όλες τις εμφανίσεις που επιλέγει. Στη συγκεκριμένη μας άρεσε πολύ το έντονο σκούρο κραγιόν με τα natural μάτια και το στιλάτο pixie hairlook.

Δείτε περισσότερα Galleries Queen Letizia of Spain

Είναι αναμφίβολα πολύ όμορφη και πάντα δίνει τον καλύτερό της εαυτό ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Ωραίο χρώμα και μήκος στα μαλλιά έχει πετύχει η βασίλισσα της Ισπανίας με το μακιγιάζ σε αυτή την εμφάνιση να είναι τόσο έντονο όσο πρέπει για να μην γίνει υπερβολικό.

Δείτε περισσότερα Galleries Paris Hilton

Μία φορά που έκανε σωστά την υπερβολή η άτακτη Paris. Έβαλε σωστά το μαύρο κραγιόν. Copy the look girls!

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Schilling

Είπαμε ότι το καρέ φέτος έχει την τιμητική του, αλλά για να είναι stylish θέλει το κατάλληλο μακιγιάζ, που σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό της Schilling.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth μας αρέσει καλύτερα με το ίσιο μαλλί, ωστόσο το ελαφρύ makeup με το διακριτικό περίγραμμα στα μάτια μάλλον της πάει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries Jaime King

Η πιο sexy σύγχρονη εκδοχή του retro beauty look. Τέλεια smokey eyes και hairstyle που δίνει ένα glam ύφος στην όμορφη Jaime.

Δείτε περισσότερα Galleries Sharon Stone

Παρά την ηλικία της μπορεί να έχει ένα αψεγάδιαστο beauty look χωρίς να γελοιοποιείται. Το χρώμα στα χείλη της δεν μοιάζει πολύ φυσικό; Εμείς το λατρέψαμε!

Δείτε περισσότερα Galleries Rosie Huntington-Whiteley

Με το στόμα ανοιχτό μας αφήνει τελευταία το εντυπωσιακό μοντέλο. Κάθε της εμφάνιση είναι και ένα beauty trend. Καμία δυσκολία και καμία υπερβολή… οπότε μήπως να το δοκιμάσουμε;

Δείτε περισσότερα Galleries Kate Bosworth

Είπαμε ότι το φρέσκο λαμπερό πρόσωπο είναι ότι καλύτερο για φέτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φυσική λάμψη έρχεται με τι γυαλάδες. Η Kate ή ίδρωσε από τα φώτα ή απλά έκανε λάθος επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Charlize Theron, Paris Hilton, retro beauty look, Rosie Huntigton-Whiteley, καρέ μαλλιά, μαύρο κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα