Cara Delevingne: Η φάρσα που αναστάτωσε το πάρτι της Taylor Swift

Όλες θυμόμαστε το πάρτι που έκανε η Taylor Swift για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου – αφενός η guest list δεν ξεχνιέται και εύκολα, αφετέρου ήταν η μέρα που ο Tom Hiddleston επέλεξε να εμφανιστεί με T-shirt «Αγαπώ την T.S.» κάνοντας τους fans ανά την υφήλιο να θεωρούν ότι μάλλον έχει χάσει λίγο τα λογικά του.

Πέρα όμως από τα προφανή και τις ζηλευτές πόζες των διάσημων παρευρισκομένων στο Instagram, η βραδιά είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, όπως αποκάλυψε η Cara Delevingne.

Το νεαρό μοντέλο με την εκκεντρική περσόνα, βρέθηκε καλεσμένη σε late night εκπομπή όπου και διηγήθηκε την φάρσα που επέλεξε να κάνει τρομάζοντας τους φίλους της Taylor. «Αποφασίσαμε με την Ruby Rose και την Uzo Aduba να κάνουμε μια φάρσα για να τρομάξουμε την Kesha και τις αδερφές Haim και έτσι μεταμφιεστήκαμε σε ένα γκρουπ φαντασμάτων! Περιμέναμε μέχρι να πέσουν όλοι για ύπνο γύρω στις 4 το πρωί – είχα ενημερώσει πρώτα την Taylor και τον Tom γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με τους άντρες της ασφάλειας».

Η Cara συνέχισε λέγοντας πως η Kesha σχεδόν κάλεσε την αστυνομία, σκεπτόμενη ότι πρόκειται όντως για φαντάσματα και πως η όλη ιστορία τελικά διέκοψε τον ύπνο της Taylor και του Tom, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι αν και ενήμερος για την φάρσα. ο γοητευτικός ηθοποιός «είχε πάει στη γωνία και είχε κατουρηθεί από τον φόβο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα