Borough market: ταξιδέψτε στον προορισμό του καλοφαγά

Νότια του Λονδίνου θα βρούμε την Borough market. Αυτή η ανοιχτή αγορά τροφίμων και ποτών είναι ο απόλυτος προορισμός του καλοφαγά που ψάχνει παραδοσιακές γεύσεις και ξεχωριστό street food. Ο Alexander Mac Queen είχε χρησιμοποιήσει την αγορά ως χώρο για μια από της πρώτες του επιδείξεις, όπως επίσης η χαρωπή Bridget

Jones έκανε τις αγορές της από εδώ…κάτι θα ξέρουν σχετικά. Η αγορά είναι ανοιχτή από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο από τις 10 το πρωί. Η καταλληλότερη ημέρα για επίσκεψη είναι φυσικά το Σάββατο.

Πολλοί μικροπαραγωγοί από όλη την Αγγλία έρχονται εδώ να πουλήσουν τα λαχανικά ή τα ντόπια κρέατα τους. Εξεζητημένα αλάτια, λάδια καθώς και μανιτάρια διαφόρων ειδών, τα βρίσκουμε όλα εδώ σε μεγάλη ποικιλία & αφθονία. Στο ένα κομμάτι της αγοράς θα βρούμε φρέσκιες πρώτες ύλες, οργανικές και μη, όπως ψάρια, αλλαντικά, τυριά και φρούτα. Στο άλλο κομμάτι της αγοράς βρίσκουμε πολλά κιόσκια με street food κουζίνες που εκπροσωπούν όλο τον πλανήτη.

p.s. Must to do: sandwich με Ελβετικό τυρί raclette, καθώς και γουρουνόπουλο σούβλας σε ψωμάκι με σάλτσα μήλου) Συμβουλή μην έχετε φάει νωρίτερα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Borough market, street food, υπαίθρια αγορά, φαγητό

Keywords
Τυχαία Θέματα