Beverly Hills: η γειτονιά των διασήμων

Επηρεασμένοι από τα Golden Globes αλλά και την καλοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, είπαμε να κάνουμε ένα φωτογραφικό ταξίδι στο Beverly Hills.

Βρίσκεται στην Πόλη των Αγγέλων και αποτελεί τη διάσημη συνοικία-σύμβολο του αμερικανικού ονείρου. Το Beverly Hills χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα είναι το εμπορικό και διοικητικό κομμάτι, με πόλους έλξης αφενός την

περιβόητη Rodeo Drive, όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι διάσημοι οίκοι μόδας, και αφετέρου το μνημειακό Δημαρχιακό Μέγαρο. Το δεύτερο κομμάτι του Beverly Hills είναι η residential area, η περιοχή με τις κατοικίες των σταρ και άλλων πλούσιων ανθρώπων. Μεγάλοι δρόμοι και πεζοδρόμια στο μήκος των οποίων είναι φυτεμένοι πανύψηλοι φοίνικες.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

To γνωστό ξενοδοχείο Beverly Hills. Τι θα λέγατε για μια διανομή εκεί;

Οι φοίνικες κατά μήκος των δρόμων είναι χαρακτηριστικοί.

Στο δρόμο θα συναντήσετε ακριβά αυτοκίνητα αποδεικνύοντας την πολυτέλεια που κυριαρχεί στο Beverly Hills.

Τα διώροφα και τριώροφα κτίρια στο Rodeo Drive του Beverly Hills στεγάζουν καταστήματα επώνυμων οίκων μόδας, ακριβά κοσμηματοπωλεία, κομψές αντικερί και διάσημες γκαλερί, δημιουργώντας έτσι μια καταναλωτική όαση για ακριβά γούστα. Στη συμβολή της με τη Wilshire, επιβάλλεται μια ματιά στο εμπορικό κέντρο Via Rodeo, που θυμίζει ιταλική κωμόπολη, ενώ στον αριθμό 328 βρίσκεται το κτίριο Anderton Court, σε σχέδιο του Frank Lloyd Wright.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα