Bedroom decor ideas: 8 στιλ που ξεχωρίζουν

H διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι εξίσου σημαντική με του υπόλοιπου σπιτιού. Αυτός ο τόσο προσωπικός χώρος προορίζεται για ανάπαυση και ύπνο, επομένως πρέπει να είναι εξολοκλήρου διαμορφωμένος σύμφωνα με το ατομικό γούστο του καθενός, ώστε να νιώθει άνετα όταν βρίσκεται σε αυτόν.

Πόσο εύκολο είναι όμως να οργανώσει κανείς τη διακόσμηση του δωματίου όταν η αγορά είναι γεμάτη από αμέτρητα σχέδια σε έπιπλα, υφάσματα και χρώματα; Η απάντηση είναι προφανής, γι” αυτό και οι παρακάτω εικόνες αποτελούν 8 ολοκληρωμένες προτάσεις από διαφορετικά στιλ για επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τη δική

σας αισθητική.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Υπνοδωμάτιο σε boho στιλ. Τα ζωηρά χρώματα δίνουν μία πιο χαρούμενη πινελιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το σοφιστικέ γκρι, τα απλά υλικά και τα εμφανή τούβλα, μαρτυρούν το industrial στιλ, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει τις προτιμήσεις αρκετού κόσμου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία ιδέα εύκολη στην οργάνωση της και οικονομική, είναι το μοντέρνο στιλ. Επιλέξτε έπιπλα σε λιτές γραμμές και υφάσματα σε ουδέτερα χρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με ethnic χαρακτήρα, το moroccan στιλ απευθύνεται σε όσους αναζητούν την αυθεντικότητα και μια ιδιαίτερη αισθητική ξεχωριστού χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κρεβατοκάμαρα σε navy στιλ. Θεωρείται ιδανική για παραθαλάσσια κατοικία, ενώ ταιριάζει αρκετά στην κλασσική διακόσμηση, λόγω του διαχρονικού της ύφους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, το υπνοδωμάτιο με παριζιάνικο χαρακτήρα ξεχωρίζει για την λάμψη και τη φινέτσα του. Τα earty χρώματα με χρυσές αποχρώσεις και ροζ τόνους σε συνδυασμό με απαλά υφάσματα είναι ιδανικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

To design με το εμφανές ξύλο στα δοκάρια, τις εσοχές στους τοίχους και τα γήινα χρώματα παραπέμπει στην παραδοσιακή ισπανική διακόσμηση. Ένα παλιό κρεβάτι αντίκα, μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα του χώρου αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Girly και ρομαντικό με vintage στιλ το υπνοδωμάτιο αυτό, επικεντρώνεται στο λευκό χρώμα και τα floral υφάσματα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, στιλ, υπνοδωμάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα