8 tips για όμορφους και λειτουργικούς τοίχους

09:05 4/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Πολλές φορές η τετράγωνη λογική μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στη διακόσμηση του σπιτιού, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα. Η ιδέα ενός τοίχου γεμάτου με έργα τέχνης ή όμορφα αντικείμενα είναι πάντα θεμιτή, όμως γιατί να μην εντάξετε και το στοιχείο της πρακτικότητας; Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος η κάθετη διακόσμηση και συγχρόνως οργάνωση αποτελούν την πιο έξυπνη και αισθητικά επαρκή λύση. Από το σαλόνι μέχρι και το μπάνιο οι τοίχοι είναι τα κατάλληλα μέσα για να το πετύχετε. Δείτε μερικά έξυπνα tips

που θα ομορφύνουν το σπίτι βοηθώντας παράλληλα να διατηρείται σε τάξη καλύπτοντας περισσότερες καθημερινές ανάγκες.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στο μικρό μπάνιο ακόμα και μία μικρή ελεύθερη επιφάνεια είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Εκμεταλλευτείτε τον τοίχο για να οργανώσετε τα απαραίτητα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε μία κενή γωνία, ένας τοίχος-πίνακας ανακοινώσεων, αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο και σας βοηθά να μην ξεχνάτε απολύτως τίποτα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εκεί όπου δεν υπάρχει χώρος δημιουργήστε ένα «παζλ» με κουτιά που θα αξιοποιήσετε για τα απαραίτητα μικροαντικείμενα. Η λύση είναι ιδανική για την είσοδο του σπιτιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο χώρος εργασίας για πολλούς κρίνεται απαραίτητος μέσα στο σπίτι. Δημιουργήστε ένα stylish home office αξιοποιώντας τον τοίχο και κερδίστε περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο μαυροπίνακας είναι μία έξυπνη λύση για το παιδικό δωμάτιο. Εκτός από από μία όμορφη αισθητικά παρέμβαση είναι και μία έξυπνη ιδέα για να αφήσετε ελεύθερα τα παιδιά να μουτζουρώσουν τους τοίχους χωρίς να τους λερώσουν!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μικρή κουζίνα είναι πρόκληση για μία επιτυχημένη οργάνωση. Τα ράφια στον τοίχο βοηθούν στην αποθήκευση των καρυκευμάτων και βιβλίων μαγειρικής, ενώ το floral πολύχρωμο φόντο «επεμβαίνει» αισθητικά στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος τα ράφια μπορούν να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Διακοσμήστε με αντικείμενα ανάλογα του χώρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα αγαπημένα σας φυτά και βότανα δημιουργούν μία όμορφη εικόνα στο εσωτερικό του σπιτιού, χωρίς να καταλαμβάνουν ούτε ένα εκατοστό από τον διαθέσιμο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, σπίτι, τοίχοι

Keywords
Τυχαία Θέματα