8 ιδέες για είναι πάντα σε τάξη το μπάνιο

Είναι το μπάνιο σας μικρό και θέλει περισσότερη οργάνωση; Θέλετε να έχετε τα πάντα σε απόλυτη τάξη και δυσκολεύεστε; Σήμερα στο thehomeissue θα σας δείξουμε έξυπνες ιδέες οργάνωσης που θα σας λύσουν τα χέρια και θα βάλουν σε τάξη το μπάνιο σας.

Προσθέστε ράφια Αν πάνω από το νιπτήρα δεν έχετε ντουλάπια ή χώρο για να ακουμπάτε κάποια πράγματα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα ράφι δημιουργώντας επιπλέον χώρο. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλή λύση αλλά πιστέψτε μας πως υπάρχουν πολλοί που δεν

την έχουν σκεφτεί. Δεν χρειάζετει το ράφι σας να είναι τεράστιο ή πολύ πλατύ αν δεν έχετε χώρο πάνω από τον νιπτήρα. Ακόμα και ένα λεπτό μακρόστενο ραφάκι θα σας λύσει τα χέρια καθώς θα μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί αρώματα, μπουκαλάκια και καλλυντικά που δεν χρειάζεται να πιάνουν χώρο πάνω στο νιπτήρα.

Φτιάξτε νιπτήρα με ένα μπολ σαλάτας Αν πιάνουν τα χέρια σας και δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ολόκληρο νιπτήρα για το μπάνιο σας, τότε ένα ανοξείδωτο μπολ σαλάτας θα κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Απλά θα πρέπει να τρυπήσετε το έπιπλο που θα βρίσκεται κάτω από το νιπτήρα για να μπει ο σωλήνας που θα μεταφέρει το νερό. Η διαδικασία δεν είναι πολύ απλή αλλά με λίγη προσπάθει μπορείτε να τα καταφέρετε. Δείτε σε ποιο σημείο θα πρέπει να τρυπήσετε το έπιπλό σας και στη συνέχεια κάντε την τρύπα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός υδραυλικού ώστε να μπουν σωστά οι σωλήνες και να μην έχετε κάποιο πρόβλημα. Δημιουργήστε μια ίδια τρύπα στο μπολ και κολλήστε το πάνω στο έπιπλο για να είναι σταθερό.

Αξιοποιήστε τα παλιά ντουλάπια κουζίνας Αν έχετε σκοπό να κάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα σας ή έχετε στην αποθήκη σας κάποια παλιά ντουλάπια κουζίνας, χρησιμοποιήστε τα για το μπάνιο σας κάνοντάς τους μια μικρή αναβάθμιση. Βάψτε τα σε μια όμορφη απόχρωση που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε τα στο μπάνιο σας.

Αναβαθμίστε τα έπιπλά σας Αλλάξτε χρώμα σε παλιά έπιπλα και δώστε τους μια πιο vintage πινελιά που πάντα δίνει στιλ σε ένα χώρο. Άλλωστε όσο πιο όμορφο είναι το μπάνιο σας τόσο περισσότερο θα νιώθετε την ανάγκη να το διατηρείται όμορφο και οργανωμένο.

Tip Μπορείτε αν θέλετε να βάψετε τα έπιπλα σας σε μια παλ απόχρωση και στη συνέχεια να τα τρίψετε με γυαλόχαρτο (θα το βρείτε σε χρωματοπωλεία) για να δείχνουν πιο vintage.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Προσθέστε ένα ράφι κάτω από τον καθρέφτη σας για να έχετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτός ο νιπτήρας φτιάχτηκε με ένα απλό μεταλλικό μπολ σαλάτας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιήστε παλιά ντουλάπια από την κουζίνα σας. Αυτά τα ντουλάπια πάντα έχουν έξτρα χώρους αποθήκευσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βάψτε τα έπιπλά σας για να τα ανανεώσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα απλό μεταλλικό δοχείο θα σας εξυπηρετήσει πολύ για να βάζετε μέσα τα πιστολάκια και τα σίδερα ισιώματος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε κάθε δωμάτιο χρειάζεται ένα τραπεζάκι με ροδάκια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε μερικά έξτρα ράφια για τα καλλυντικά σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βάλτε σε ένα ράφι δερμάτινα χερούλια και τοποθετήστε εκεί τα χαρτιά υγείας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: μπάνιο, οργάνωση τάξη

Keywords
Τυχαία Θέματα