7 σχεδιάστριες μόδας που προτιμούν minimal style

Η Victoria Beckham, η Carolina Herrera και η Vera Wang είναι κάποιες από τις σχεδιάστριες μόδας που επιλέγουν ως προσωπικό στιλ το minimal-chic. Αποφεύγουν τα prints, προτιμούν ουδέτερες αποχρώσεις όπως μαύρο, άσπρο και γκρι και τετραγωνισμένες γραμμές. Είναι λάτρης του all time classic

look και αποφεύγουν τις υπερβολές.
Μπορεί στις συλλογές τους κάποιες από αυτές να προτείνουν colourful styling, ωστόσο οι ίδιες το αποφεύγουν. Είναι στιλάτες και μας αρέσουν γιατί διατηρούν αναλλοίωτο το στιλ τους όλα αυτά τα χρόνια.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Stella McCartney

Είναι μία σχεδιάστρια μόδας με τρομερή οικολογική συνείδηση. Στο προσωπικό της στιλ επιλέγει κυρίως ασπρόμαυρα ρούχα, με αυστηρές γραμμές.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Είναι η εκπρόσωπος του μινιμαλισμού, τόσο στις δημιουργίες της όσο και στο προσωπικό της στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Carolina Herrera

Είναι η λάτρης του κλασσικού και του κομψού στιλ.Η Carolina Herrera έχει ένα στιλ που μπορεί κάθε classy γυναίκα να ζηλέψει.

Δείτε περισσότερα Galleries Diane Von Furstenberg

Ενώ οι δημιουργίες της είναι γεμάτες prints και χρώματα εκείνη προτιμάει πιο minimal στιλ με ασπρόμαυρα φορέματα και κλασσικά μοτίβα.

Δείτε περισσότερα Galleries Donna Karan

Η Donna Karan προτιμάει ένα μοντέρνο, minimal look σε μαύρο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Phoebe Philo

Απλή και πάντα κομψή. Η Phoebe ανέδειξε τους οίκους Celine και Chloe ακολουθώντας τις απλές γραμμές που επιλέγει και για το προσωπικό της στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Vera Wang

Σπάνια την βλέπουμε ντυμένη με άλλα χρώματα εκτός του μαύρου και του γκρι. Η Vera Wang είναι τόσο απλή, όσο δεν είναι οι δημιουργίες της και κυρίως οι νυφικές!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Beckham, Carolina Herrera, designers, fashion designers, minimal looks, minimal style, stella mccartney, σχεδιάστριες μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα