7 ιδέες για διακόσμηση με oversized βάζα και γλάστρες

Τα oversized αντικείμενα τονίζουν τα χαρακτηριστικά ενός χώρου, πολλαπλασιάζοντας την ένταση που επιθυμεί κανείς να χαρίσει σε ένα σημείο. Η εκκεντρική φύση τους μετατρέπει έναν ανιαρό χώρο σε εξεζητημένο, ενώ οι αμέτρητες επιλογές σε στιλ, υλικά, χρώματα και σχέδια μπορούν να καλύψουν κάθε διακοσμητικό ύφος, αρκεί να χρησιμοποιηθούν σωστά.

Το μέγεθος τους πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου γι αυτό και αν πρόκειται για παράδειγμα να διακοσμήσετε ένα αρκετά μικρό δωμάτιο καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ελαφρύ διάφανο βάζο αντί για ένα πήλινο πιθάρι. Αν όμως ο χώρος είναι μεγάλος

τότε μπορείτε να τοποθετήσετε γλάστρες με έντονη γεωμετρία και μεγάλο όγκο ώστε να αναδείξετε τόσο το ίδιο όσο και τα υπόλοιπα έπιπλα που το περιστοιχίζουν.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Mία ελιά είναι πάντα καλή ιδέα για το σπίτι αφού συμβολίζει την γονιμότητα, την γαλήνη και την προστασία. Αν ο χώρος το επιτρέπει τοποθετείστε την σε oversized rustic κασπό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα φυτά εσωτερικού χώρου κατέκλυσαν τις κορυφαίες θέσεις των νέων τάσεων στο decor. Ένας καλός τρόπος να αναδείξετε την ομορφιά τους είναι να τα τοποθετήσετε σε oversized γλάστρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν ο χώρος είναι αρκετά μικρός, μπορείτε πάλι να διακοσμήσετε με Oversized αντικείμενα, απλά καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα βάζο σε λευκό χρώμα αν είναι λευκό το δωμάτιο, ή ένα γυάλινο διάφανο ώστε να μην μικραίνει ο χώρος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα πιθάρια είναι αγαπημένα στην κλασσική διακόσμηση. Χαρίζουν στιλ και κάνουν πιο επιβλητικό το χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Και στην μοντέρνα διακόσμηση οι oversized γλάστρες ομορφαίνουν ένα χώρο. Το minimal στιλ είναι μία καλή περίπτωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θέλετε να αναδείξετε την τραπεζαρία με μία απλή κίνηση τότε προσθέστε ένα oversized βάζο γεμάτο με μεγάλα ανθισμένα κλαδιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στην είσοδο του σπιτιού ή σε κάποιο άλλο σημείο τότε η συγκεκριμένη ιδέα θα τον αναδείξει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: oversized, βάζα, γλάστρες

Keywords
Τυχαία Θέματα