7 haircuts για οβάλ σχήμα προσώπου

Εάν διαθέτετε οβάλ σχήμα προσώπου και έχετε πάρει την απόφαση να κόψετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε τι σας ταιριάζει , μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα haircuts των celebrities.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Wavy μακρύ καρέ

Ένα από τα πιο κολακευτικά haircuts, εάν διαθέτετε πρόσωπο σε οβάλ σχήμα. Εξισορροπεί το πρόσωπο και το κάνει να φαίνεται πιο στρογγυλό. Οι μπούκλες δίνουν όγκο και έτσι τονίζονται τα ζυγωματικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αφέλειες

Οι

αφέλειες είναι από τις καλύτερες επιλογές. Καδράρουν τα μάτια και τονίζουν το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φιλάρισμα και μπούκλες

Εάν έχετε μακριά μαλλιά και οβάλ τύπο προσώπου επιλέξτε έντονο φιλάρισμα στο κάτω μέρος των μαλλιών σας. Οι μπούκλες στο τελείωμα κοντρολάρουν τον όγκο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Boho Waves

Ένα αρκετά sexy haircut που μπορείτε να διαλέξετε. Το κάτω μέρος των μαλλιών έχει όγκο και το πάνω χτενισμένο προς τα πίσω. Χαρίζει ισορροπία στο πρόσωπο και στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

A- line

Το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει την εντύπωση ότι »γεμίζει» τα πολύ λεπτά σημεία του προσώπου. Εξομαλύνει το σχήμα του και το κάνει πιο στρογγυλό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μακρύ pixie haircut

Αυτό το haircut κολακεύει αρκετά το πρόσωπο, διότι δεν είναι τετράγωνο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Βοηθάει στο να δείχνει συμμετρικό το πρόσωπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Curtain Style

Το curtain haircut είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις. Πλαισιώνει το πρόσωπο και αναδεικνύει με ωραίο τρόπο τα »μήλα.»

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: κούρεμα, μαλλιά, οβάλ πρόσωπο, σχήμα προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα