6+1 ζευγάρια που παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Επέλεξαν την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αφοσίωσης. Κάποιοι παραμένουν μαζί. Για άλλους, ωστόσο, η Γιορτή των Ερωτευμένων δεν έφερε το ίδιο γούρι στη σχέση τους.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Adam Brody &Leighton Meester

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 2014. Τον επόμενο χρόνο έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς ήρθε στον κοσμο η κόρη

τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Benedict Cumberbatch &Sophie Hunter

O Benedict Cumberbatch εγκατέλειψε την εργένικη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου 2015, όταν παντρεύτηκε τη σύντροφό του Sophie Hunter. Οι δυο τους υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε περισσότερα Galleries Salma Hayek &Francois Henry Pinault

Η ηθοποιός και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της επέλεξαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να παντρευτούν. Μάλιστα, αγαπούν τηνημέρα τόσο πολύ, που διάλεξαν να ονομάσουν την κόρη τους Valentina. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στηνΠόλη του Φωτός, το Παρίσι. Ακολούθησε ακόμη ένας γάμος, στο Χόλιγουντ.

Δείτε περισσότερα Galleries Μeg Ryan &Dennis Quaid

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 1991. Ο γάμος τους ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους εκείνης της δεκαετίας,ωστόσο δεν είχε διάρκεια. Εκείνος ξαναπαντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, ενώ εκείνη υιοθέτησε μία κόρη, την Daisy.

Δείτε περισσότερα Galleries Pamela Anderson &Tommy Lee

Το παθιασμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1995, μετά από τρεις ημέρες (!) μαζί. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε παραλίαστο Κανκούν του Μεξικό, όπου η Pamela φορούσε μόνο ένα μπικίνι. Οι δυο τους απέκτησαν δύο γιους και στη συνέχεια, πήραν διαζύγιο.

Δείτε περισσότερα Galleries Adriana Lima &Marco Jeric

Το μοντέλο της Victoria’s Secret παντρεύτηκε τον Σέρβο μπασκετμπολίστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 2009. Αργότερα έκαναν ακομη μία τελετή για περισσότερους φίλους τους. Παρόλα αυτά, ο γάμος τους δεν άντεξε στον χρόνο και παρόλο που έκαναν οικογένεια, είναι πλέον χωρισμένοι.

Δείτε περισσότερα Galleries Sharon Stone &Phil Bronstein

Η σέξι πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» και ο δημοσιογράφος σύζυγός της παντρεύτηκαν ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων το1998 στο σπίτι της Sharon Stone. Οι δυο τους υιοθέτησαν μαζί ένα παιδί, ωστόσο ο γάμος τους μετά από μερικά χρόνια τελείωσε. Εκείνη υιοθέτησε ακομη δύο παιδιά μόνη της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Adriana Lima, Salma Hayek, Sharon Stone, Valentine's Day, γάμος, διάσημα ζευγάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα