6+1 μυστικά για τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Είναι αλήθεια πως ακόμη κι όταν δεν έχουμε κάνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, υπάρχει ένα και μόνο σημείο στο πρόσωπο το οποίο μπορεί να αλλάξει όλη την όψη μας στη στιγμή. Δεν είναι άλλο από το βλέμμα μας, το οποίο μπορούμε να το μεταμορφώσουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου, χρησιμοποιώντας ένα και μόνο προϊόν: την πολυαγαπημένη μας μάσκαρα.

Πώς λοιπόν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την εφαρμογή του θαυματουργού αυτού προϊόντος; Τα παρακάτω tips θα αλλάξουν τον τρόπο που την εφαρμόζατε μέχρι τώρα και θα σας δώσουν το πολυπόθητο σαγηνευτικό

βλέμμα που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το θαυματουργό αυτό beauty gadget δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας. Ένα eyelash curler θα θέσει τη βάση για super βλεφαρίδες, αρκεί να θυμάστε ότι το χρησιμοποιούμε πάντα πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα και όχι μετά, καθώς έτσι οι βλεφαρίδες κολλάνε μεταξύ τους και σπάνε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουμε να περνάμε τη μάσκαρα μόνο στην εσωτερική πλευρά των βλεφαρίδων, αν όμως δοκιμάσετε να βάψετε και το επάνω μέρος τους, θα εκπλαγείτε με το πόσο πιο έντονο και «ανοιχτό» θα δείχνει το βλέμμα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν συνηθίζετε να εφαρμόζετε τη μάσκαρα γέρνοντας το κεφάλι προς τα πίσω, δοκιμάστε να το κάνετε κρατώντας ένα καθρεφτάκι λίγο πιο κάτω από το ύψος των ματιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, κοιτώντας δηλαδή προς τα κάτω, θα πετύχετε πολύ καλύτερη εφαρμογή και πιο έντονο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γατίσιο εφέ. επιλέξτε να βάψετε μόνο τις βλεφαρίδες στην εξωτερική άκρη των ματιών. Θα σας δώσει το αποτέλεσμα που δίνουν τα ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδων και θα κάνει το βλέμμα σας πολύ πιο σαγηνευτικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Περάστε λίγο μολύβι ή eyeliner σύρριζα στη γραμμή των βλεφαρίδων για να τις κάνετε να δείχνουν πιο πυκνές και να δώσετε περισσότερη ένταση στο βλέμμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μάσκαρα σε μαύρο χρώμα είναι σίγουρα η πιο κλασική επιλογή, προτείνουμε όμως να πειραματίζεστε πού και πού. Μια μελιτζανί, μπλε ή καφέ απόχρωση, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας, θα σας δώσει πιο γλυκό βλέμμα, ιδανικό για το πρωινό σας μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για το βραδινό σας μακιγιάζ, εφαρμόστε τη μάσκαρα ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων και με κινήσεις ζιγκ ζαγκ πηγαίνετε προς τις άκρες τους. Με αυτό το trick θα δείξουν πιο γεμάτες αλλά και πιο μακριές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: tips, έντονο βλέμμα, μακιγιάζ, μάσκαρα, μάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα