5+1 καθαριστικά προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος

Το βασικότερο όλων στην περιποίηση του προσώπου είναι ο καθημερινός καθαρισμός. Η καθαρή επιδερμίδα είναι το παν και ο κατάλληλος καμβάς για να δεχθεί το πρόσωπό μας τη φροντίδα που του προσφέρουμε. Ένα βαθύ καθάρισμα με το κατάλληλο σαπούνι 2 φορές τη μέρα είναι αρκετό.

Το φαρμακείο είναι ιδανικό μέρος για να βρει κανείς μια μεγάλη γκάμα από σαπούνια που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε δέρματος. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια που αναμφίβολα προσφέρουν βαθύ και ήπιο καθαρισμό:

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
>

Darphin Gel Mousse Purifiant: Ήπιο καθαριστικό με βάση το νερό καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος αφήνοντάς την απαλή και μαλακή.

Castalia Sensial Gel Nettoyant Surgas: Καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά και σε βάθος χωρίς να διαταράσσει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Nuxe Aroma-Perfection Gel Nettoyant Purifiant: Καθαριστικό που παίρνει τη μορφή αφρού με την επαφή με το νερό. Καθαρίζει σε βάθος ενώ απολεπίζει ήπια τη επιδερμίδα και ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Frezyderm Ac –Norm Active Foam plus: Αποτελεσματικό καθαριστικό για τις λιπαρές και ακνεικές επιδερμίδες που δεν προκαλεί ερεθισμούς. Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος ενώ παράλληλα έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση.

La Roche-Posay Effaclar Gel: Καθαρίζει και εξυγιαίνει την λιπαρή επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει.

Bioderma Sebium Gel Moussant: Ένα αφρώδες gel που καθαρίζει το μεικτό ή λιπαρό δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα