5 ζευγάρια που ο χωρισμός τους εξελίχθηκε σε γάμο!

Η φράση «χρειάζομαι ένα διάλειμμα» είναι η top ατάκα που χρησιμοποιεί κάποιος όταν επιθυμεί να χωρίσει «με το γάντι» το ταίρι του. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπως τα επόμενα 5 ζευγάρια, που το περίφημο «διάλειμμα» όχι μόνο δεν ήταν μία πρόφαση για να απαλλαχτεί ο ένας από τον άλλον, αλλά μία συνειδητή επιλογή για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Ο χρόνος που πέρασαν χώρια τους έκανε να αντιληφθούν πως οι λόγοι για να ενώσουν τις ζωές τους ήταν πολύ περισσότεροι και πιο ουσιαστικοί από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και πλέον είναι από τα πιο

ευτυχισμένα ζευγάρια.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

O Adam Levine και η Behati Prinsloo, χώρισαν το 2013 έπειτα από ένα χρόνο σχέσης. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την επανασύνδεση τους, ο Levine είχε συνάψει εφήμερες σχέσεις με την Nina Agdal, εξίσου άγγελο της Victoria Secret. Την ίδια χρονιά, ένα ταξίδι στο Mexico ήταν η αφορμή να γυρίσει πίσω στην Prinsloo, χωρίζοντας την Agdal με ένα μήνυμα στο κινητό της, αφού πλέον είχε πάψει να απαντά στις κλήσεις της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο παίχτης του ΝΒΑ Dwyane Wade και η Gabrielle Union, μεταξύ τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2013 πήραν ξεχωριστούς δρόμους. Ο Wade το διάστημα εκείνο απέκτησε παιδί με μία άλλη γυναίκα. Το Νοέμβριο όμως της ίδιας χρονιάς βρέθηκε καλεσμένος στο «The Tonight Show» ανακοινώνοντας την επανασύνδεσή τους. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2013 και τον Σεπτέμβριο του 2014 ένωσαν για πάντα τις ζωές τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel ένιωσαν τα πρώτα καρδιοχτύπια το 2007, χώρισαν το 2011 αλλά παντρεύτηκαν το 2012 και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Megan Fox ήταν μόλις 18 ετών όταν ξεκίνησε τη σχέση της με τον 30χρονο τότε Brian Austin Green τo 2004. Αρραβωνιάστηκαν το 2006 όμως η σχέση τους δοκιμάστηκε σκληρά το 2009. Τελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα όσα τους χώρισαν και να παντρευτούν το 2010, έχοντας σήμερα στην αγκαλιά τους δύο μικρά αγοράκια, τον Noah και τον Bodhi.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William πέρασαν δυσκολίες στη σχέση τους, όταν τον Απρίλιο του 2007 αποφάσισαν να κρατήσουν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον. Το παραμύθι τους όμως είχε αίσιο τέλος αφού ο έρωτας τους άντεξε στο χρόνο. Έπειτα από τρία χρόνια αρραβωνιάστηκαν και «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ατάκα, διάλειμμα, ζευγάρια, σχέση, χρόνος

Keywords
Τυχαία Θέματα