5 μαθήματα στιλ που μας δίδαξε η Brigitte Bardot

Είναι εκείνη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το πιο classy γαλλικό στιλ αλλά και η ίδια που αποτελεί συνώνυμο του sex appeal.

Η κυριαρχία της Brigitte Bardot μετρά σχεδόν έξι δεκαετίες, με το στιλ της να παραμένει σταθερή αξία ανά τα χρόνια και να αντιγράφεται μέχρι και σήμερα.

Η πιο παιχνιδιάρα Γαλλίδα ηθοποιός λοιπόν έκλεισε τα 82 της χρόνια και εμείς ανατρέχουμε στα 5 σημεία-κλειδιά που έχουμε διδαχτεί από τις εμφανίσεις της, για το πιο διαχρονικό, κομψό και θηλυκό στιλ ever.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το sexy δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Ποτέ δεν

χρειάστηκε να ντυθεί «υπερπαραγωγή» για να κλέψει τις εντυπώσεις – το έκανε έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και με ένα απλό top και τζιν, το έμφυτο sex appeal της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ποντάρετε στο off-the-shoulder στιλ. Δεν είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη σιλουέτα στα ρούχα έχει πάρει το όνομά της. Τα Bardot tops τα είδαμε να φοριούνται όσο τίποτα άλλο φέτος – όχι ότι είχαν φύγει και ποτέ από τη μόδα. Αφήστε που πρόκειται για ένα στιλ που κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Να αγαπάτε τα φλατ παπούτσια. Αν πρέπει να αποδώσουμε σε κάποια τα εύσημα για το ότι έκανε τις μπαλαρίνες να αποτελούν must-have, αυτή είναι η Brigitte Bardot.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν έχετε αμφιβολία, φορέστε ένα καπέλο. Είναι η πινελιά που ολοκληρώνει ένα outfit και η κομψή ηθοποιός ο γνώριζε πάντα καλά. Με ιδιαίτερη αγάπη για τα floppy hats, κατάφερνε πάντα να δώσει αυτό το έξτρα κάτι στο look της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βρείτε το δικό σας signature μακιγιάζ και χτένισμα. Ίσως τα πιο χαρακτηριστικά της στοιχεία, το έντονο βλέμμα με eyeliner και το sexy πιάσιμο με έντονο κρεπάρισμα στα μαλλιά, αποτελούν ακόμα και σήμερα την πιο hot έμπνευση για μοντέλα, celebrities, it girls και «κοινές θνητές».

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Brigitte Bardot, french style, γαλλικό στιλ, γενέθλια

Keywords
Τυχαία Θέματα