5 λόγοι που το «House of Cards» έχει γίνει εξάρτηση

Πρόκειται για μία σειρά που αναμφίβολα έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το “House of Cards” έχει ήδη γίνει αγαπημένη συνήθεια των συνδρομητών του OTE TV, ο οποίος φέρνει τη σειρά στις ελληνικές τηλεοράσεις για πρώτη φορά. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο βρίσκει κανείς πολλούς λόγους για να το παρακολουθήσει. Αυτή η σειρά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία από το κοινό της. Οι βασικοί λόγοι όμως είναι οι εξής 5:

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

1. Το καστ είναι εξαιρετικό. Τόσο οι πρωταγωνιστές –Kevin

Spacey και Robin Wright- όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πλαισιώνουν το πετυχημένο ζευγάρι (Kate Mara, Corey Stoll, Michael Kelly) έχουν ταιριάξει άψογα με τους ρόλους τους. Δεν δυσκολεύεσαι να πειστείς για την φιλοδοξία της Zoe, ούτε για την αδίστακτη Claire.

Δείτε περισσότερα Galleries

2. Η αμφίδρομη αφοσίωση του ζεύγους Underwood θα σας βάλει σίγουρα σε σκέψεις. Έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μία σχέση που δεν θυμίζει σίγουρα ένα τυπικό, αστικό ζευγάρι που ζει στην Ουάσινγκτον. Η αγάπη μετουσιώνεται σε ξεκάθαρο συμφέρον και αυτό είναι αποδεκτό και από τις δύο μεριές.

Δείτε περισσότερα Galleries

3. Η σκηνοθετική άποψη της σειράς έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την “εξάρτηση” που παθαίνεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο τηλεθεατής αισθάνεται την αμεσότητα του πρωταγωνιστή εξ’ αρχής και νιώθει οικειότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

4. Φυσικά, τα outfits της Claire Underwood είναι ένα πολύ σημαντικό λόγος για να μη χάνεις κανένα επεισόδιο. Κάθε της ντύσιμο είναι και ένα μάθημα απαράμιλλου στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

5. Η πλοκή σου δίνει την ευκαιρία να “κρυφοκοιτάξεις” μέσα από την οπτική του δυνατού στις διαπλοκές που συμβαίνουν στο πολιτικό σύστημα. Αυτό και μόνο διατηρεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα και ικανοποιεί την περιέργεια του τηλεθεατή στο μέγιστο βαθμό.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: House of Cards, Kevin Spacey, OTE CINEMA 4HD, OTE TV, Robin Wright

Συντονιστείτε στο κανάλι OTE CINEMA 4HD στον OTE TV κάθε Σάββατο βράδυ στις 22.00 με διπλό επεισόδιο. Παρακολουθήστε την πετυχημένη σειρά “House of Cards”, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνει αποκλειστικά όλους τους κύκλους της σειράς ο OTE TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα