5 κρέμες CC που θα λατρέψετε

Μετά την επιτυχία των αγαπημένων πια BB Creams, οι CC έχουν έρθει κι αυτές για να μείνουν. Πρόκειται για μία νέα γενιά κρέμας που λύνει τα χέρια μας αφού καλύπτουν μεγάλο μέρος των καθημερινών μας αναγκών. Οι κρέμες CC (color correcting) έχουν ξεκινήσει να γίνονται μέρος της καθημερινής ρουτίνας της περιποίησής μας. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει δοκιμάστε τις. Οι εταιρίες καλλυντικών σας προσφέρουν πολλές επιλογές, οπότε σίγουρα θα βρείτε την καλύτερη για εσάς.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Revitalizing Supreme CC Creme,

Estee Lauder. Μια έξυπνη κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη.

CC Cream SPF35, Bobbi Brown. Προσφέρει ένα μίγμα από διόρθωση χρωματικού τόνου αλλα και υψηλή απόδοση θεραπευτικών πλεονεκτηματών σε ένα κι μόνο εύκολο βήμα για άμεση υγίη όψη, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο

CC Cream Complete Correction SPF30, Chanel. Ενυδατώνει, προλαμβάνει και καλύπτει τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Regenerist CC Cream, Olay. Φωτίζει, καλύπτει, ενυδατώνει και εξισώνει τον τόνο του δέρματος.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα