5 κομμάτια που δεν πρέπει να φοράμε στον καύσωνα

Όταν ακούμε για το τι δεν πρέπει να φοράμε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, το μυαλό μας πάει αυτόματα στο μαύρο χρώμα, καθώς είναι γνωστό ότι τραβά περισσότερη θερμότητα και μας κάνει να ζεσταινόμαστε πιο εύκολα.

Παρ” όλα αυτά, υπάρχουν και άλλα κομμάτια που καλό είναι να αποφεύγουμε όταν χτυπά ο καύσωνας, τα οποία έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω προκειμένου να δείτε με τι μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ώστε να μη μετανιώσετε για τις στιλιστικές σας επιλογές στις διακοπές!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γκρι χρώμα

Και

όμως! Μπορεί να το θεωρείτε πολύ πιο δροσερό από το μαύρο, είναι όμως το χρώμα που θα τονίσει και το παραμικρό σημάδι ιδρώτα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καλύτερα λοιπόν να επιλέξετε ένα πιο ουδέτερο χρώμα, όπως για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό πράσινο. Και καλοκαιρινό και πιο safe.

Δείτε περισσότερα Galleries Πολλά κολιέ και βραχιόλια

Είναι τέλεια, χαρίζουν στιλ, καλό όμως είναι να τα αποφεύγετε στον καύσωνα. Με το να κολλάνε επάνω σας το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευριστείτε και να τα βγάλετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπορείτε λοιπόν κάλλιστα να επιλέξετε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, που θα δημιουργήσουν statement χωρίς όμως να σας κάνουν να δυσανασχετείτε από τη ζέστη.

Δείτε περισσότερα Galleries Skinny παντελόνια

Τα αγαπάμε, καταλαβαίνετε όμως πως είναι ό,τι χειρότερο για τις μέρες με πολλή ζέστη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε καλύτερα ένα παντελόνι σε πιο loose γραμμή, όπως μια culotte. Αν είναι και denim, ακόμα καλύτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries Strappy παπούτσια

Είναι super εντυπωσιακά, εκτός όμως από στιλ θα σας χαρίσουν και μια αίσθηση… αγανάκτησης, αφού όταν διαθέτουν πολλά κορδόνια και λωρίδες, μόνο δροσερά δεν είναι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από την άλλη, ένα ζευγάρι χαμηλά mules ή εντυπωσιακές εσπαντρίγιες, θα σας κάνουν να νιώθετε πολύ πιο άνετα στον καύσωνα.

Δείτε περισσότερα Galleries Οτιδήποτε μεταξωτό

Μπορεί να το θεωρείτε δροσερό, αλλά δεν είναι. Το γεγονός δε ότι συνήθως δεν είναι και ελαστικό, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για τη ζέστη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προτιμήστε καλύτερα ένα βαμβακερό κομμάτι, όπως ένα ωραίο φόρεμα σε στιλ μαρινιέρας, για παράδειγμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: styling tips, summer looks, εναλλακτικές λύσεις, ζέστη, καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα