4+1 tips για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας

13:12 1/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Απλά tips που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα!

Κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, οργανώνοντας τα καλλυντικά σας με τρόπο απόλυτα λειτουργικό και πρακτικό. Ξεκαθαρίστε τα προϊόντα σας και τοποθετήστε τα σε κουτιά, με τρόπο που να εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες και τις δικές σας προτιμήσεις. Διαβάστε παρακάτω μερικά πολύ χρήσιμα tips:

1. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Κοιτάξτε γύρω σας και σκεφτείτε αν θα σας είναι ευκολότερο να διαχωρίσετε τα προϊόντα ανάλογα με

τη χρήση τους ή ανάλογα με τη μάρκα. Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς και από τη συλλογή καλλυντικών σας. Για παράδειγμα, ένα κουτί που περιέχει όλα τα κραγιόν σας, είναι εξυπηρετικό για μία μικρή συλλογή, ενώ ένα κουτί με κραγιόν μιας συγκεκριμένης μάρκας, θα εξυπηρετήσει εσάς που είστε φανατικές των κραγιόν μιας μόνο συγκεκριμένης μάρκας.
2. Σκεφτείτε αν χρησιμοποιείτε τα καλλυντικά σας περισσότερο στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρά σας. Έτσι, κάθε φορά που θα μακιγιάρεστε δεν θα χρειάζεται να μεταφέρετε τα καλλυντικά από το ένα δωμάτιο στο άλλο, με κίνδυνο μάλιστα να λερώσετε το σπίτι, αλλά θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά και θα μπορείτε να τα επανατοποθετείτε όταν τελειώνετε.
3. Τοποθετήστε τα προϊόντα σε βαζάκια. Επειδή, πολλές φορές η πίεση χρόνου μπορεί να μην σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε πάλι τα καλλυντικά σας στη θέση τους, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε βαζάκια με μεγάλο άνοιγμα , για να μπορείτε να βρίσκετε και να πιάνετε τα προϊόντα με ευκολία.
4. Φτιάξτε ένα κουτί με τα αγαπημένα σας καλλυντικά ή τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Βάλτε δίπλα στον καθρέφτη ένα μικρό κουτί ή βαζάκι με τα βασικά, δηλαδή το make-up, το concealer, τη mascara, το gloss ή το κραγιόν, το μολύβι ματιών και το ρουζ σας.
5. Μία φορά τον χρόνο κάντε ένα ξεκαθάρισμα των καλλυντικών σας, πετώντας αυτά που έχετε να χρησιμοποιήσετε καιρό ή αυτά που μπορεί να έχουν αλλοιωθεί.

Δείτε μερικά βαζάκια ως organizers καλλυντικών:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 4

Απλά βαζάκια που χρησιμεύουν ως organizers για καλλυντικά.

< >

The post 4+1 tips για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα