4+1 στοιχεία που ελκύουν τους άντρες

Έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με το τι τους αρέσει!

Πολλές φορές σε γυναικείες συζητήσεις και όχι μόνο το θέμα σχετικά με το τι ελκύει το άλλο φύλο μονοπωλεί. Δείτε παρακάτω μερικά ακόμα πράγματα για να είστε καλύτερα ενημερωμένες.

Τα ψηλοτάκουνα: Οι γυναίκες φορούν τις γόβες για τις νυχτερινές τους εξόδους για να δείχνουν πιο σέξι και ελκυστικές. Καλά μέχρι εδώ. Αυτό όμως που τους αρέσει δεν είναι το γεγονός ότι μακραίνουν το πόδια σας, αλλά ότι η πλάτη σας σχηματίζει μια μικρή καμπύλη με αποτέλεσμα το δεύτερο αγαπημένο σημείο των αντρών να δείχνει ακόμη πιο ελκυστικό.

Το άρωμα

σας: Η μυρωδιά σας είναι αυτό που εξιτάρει τη φαντασία τους. Οι ειδικοί έχουν δηλώσει πως στις γόνιμες μέρες σου το σώμα σου αλλά και ο κόλπος σου εκκρίνουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Από αυτές που προκαλούν τα αρσενικά σαν mating call.

Το βλέμμα σου: Μελέτες έδειξαν πως αρκούν μόνο τρία λεπτά άμεσης οπτικής επαφής για να στείλει μήνυμα στον εγκέφαλό του σχετικά με τον αν τον ελκύεται ερωτικά ή όχι. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και στείλτε το μήνυμα που θέλετε.

Χαμόγελο: Χαμογελάς σου χαμογελάει. Λειτουργεί ενστικτωδώς. Και μέσω αυτής της διαδικασίας στέλνονται απευθείας θετικά μηνύματα στον εγκέφαλό του.

Τα μαλλιά σου: Ναι καλά κάνεις και τα περιποιείσαι τόσο. Είναι ένα από τα δυνατά σημεία της γοητείας μιας γυναίκας. Τους ξυπνά ένστικτα.

The post 4+1 στοιχεία που ελκύουν τους άντρες appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα