360° Pop Up Fashion Bazaar

Closing party στο 360°και δωρεάν make-up & styling για όλες!

Eίσοδος: ελεύθερη!

Το 360° Pop Up Fashion Bazaar Special XL Summer Edition εξακολουθεί να «παίζει» δυναμικά στην Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής, παρατείνεται μάλιστα ως την Παρασκευή 14/6

λόγω μεγάλης ανταπόκρισης και οι πράξεις αγάπης των διοργανωτών προς τις γυναίκες συνεχίζονται. Την Πέμπτη, 13/6, μετά τις πέντε το απόγευμα, έχουμε δωρεάν styling από τον top στυλίστα Δημήτρη Γραμματικογιάννη, free μακιγιάζ από μετρ στο beauty «σπορ» και party με τον DJ Manny στην κονσόλα!

Το 360° Pop Up Fashion Bazaar πραγματοποιείται και για την ενίσχυση των αστέγων του δήμου Αθηναίων με ρούχα και τρόφιμα. Οι άστεγοι της πόλης μας χρειάζονται τη στήριξή μας: μια κονσέρβα ζαμπόν, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα μπουφάν ή ένα παντελόνι που δεν το έχουμε και τόσο ανάγκη. Ας δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί. Ο λόγος είναι σημαντικός κι ακόμα και το ελάχιστο είναι κάτι, ένα λιθαράκι, μια μικρή συμβολή!!!

Συμμετέχουν: Smaragdi Chercheletzaki, Christos Stratikopoulos, Katerina Alexandraki, Athina Korda, Pantelis Kataris, Rinama Creations, Eleni Aroni, Viktoria Velissarakou, Eirini Zaimi, Tonia Makri, Akrovaths tou Oneirou, Kosmhma Alexandros, Konde, Athina Skaltsa.

The post 360° Pop Up Fashion Bazaar appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα