3 σημεία που χρειάζονται concealer

Είναι ίσως πιο απαραίτητο στο γυναικείο νεσεσέρ από το makeup. Το concealer μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της βάσης, στις γυναίκες που έχουν ενυδατωμένη και χωρίς σημάδια επιδερμίδα.
Υπάρχουν τρία μέρη στο πρόσωπο, τα οποία χρειάζονται απαραιτήτως cocnealer για μία τέλεια βάση. Στην πρώτη θέση μπαίνουν οι μαύροι κύκλοι, άλλωστε αυτή είναι η κύρια χρήση του συγκεκριμένου καλλυντικού.
Στη συνέχεια πρέπει να το εφαρμόζετε στις ρινοπαρειακές. Eίναι ένα σημείο το οποίο συνήθως παρουσιάζει κοκκινίλες και διάφορα σημάδια.
Τέλος εφαρμόστε το concealer τοπικά σε τυχόν σημάδια που μπορεί

να έχετε, ένα σπυράκι, μία ουλή. Αν θέλετε μπορείτε να πουδράρετε ελαφρώς από πάνω για να σβήσετε την γυαλάδα που δημιουργείται.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το concealer μπορεί να δημιουργήσει υπέροχη βάση στο πρόσωπο σας. Όσες γυναίκες δεν έχετε σημάδια μπορείτε να αντικαταστήσετε το makeup σας, με concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πολλές φορές οι γυαλάδες μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αποκτήστε τις με ένα concealer σε υγρή μορφή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Double Wear, Estee Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

To concealer πρέπει να το χρησιμοποιείται τοπικά, σε σημεία που θέλετε να καλύψετε ατέλειες. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εφαρμόστε το και στην περιοχή των φρυδιών για να έχετε πιο αυστηρό σχήμα. Με το concealer θέστε τα όρια του σχήματος των φρυδιών σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Flawless skin, το αποτέλεσμα που θέλει κάθε γυναίκα στην βάση του προσώπου της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το πινέλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για να απλώσετε σωστά το concealer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Studio Finish Concealer NC15, MAC.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: concealer, flawless skin, βάση προσώπου, κάλυψη προσώπου, πινέλο μακιγιάζ, σημάδια προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα