3 εκδοχές του short bob haircut από celebrities

Αναμφίβολα το καρέ μεσουρανεί τα τελευταία δύο χρόνια με το φετινό χειμώνα να έχει γίνει αγαπημένο hair trend των experts αλλά και των celebrities. Το έχουμε δει σε ουκ ολίγες εκδοχές, χρώματα, μήκη, υφές και στιλ. Στα πρόσφατα red carpets κάνει πάντα εμφάνιση και πολλές φορές έχουμε δει περισσότερες από μία κυρίες να το επιλέγουν. Η Rosie Huntington,

η Alessandra Ambrosio και η Alexa Chung είναι από τις πιο διάσημες celebs που έχουν κόψει τα μαλλιά τους καρέ.

Πρόσφατα όμως 3 ακόμα celebrities επέλεξαν το bob haircut και μάλιστα στην πιο short εκδοχή του. Η Taylor Swift, η Rihanna και η Miranda Kerr αποδεικνύουν ότι το κοντό καρέ μπορεί να είναι θηλυκό, sexy, cool αλλά και πολύ κομψό. Εξάλλου όλα είναι θέμα styling, δεν νομίζετε;

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Taylor Swift

Και αφέλειες και short bob για την δημοφιλή Taylor Swift. Το white blond που έχει επιλέξει κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το hairlook. Φυσικά αν θέλετε να το επιχειρήσετε, έχετε υπ” όψη ότι χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι μεγάλες πλάκες του PHS5263 BrilliantCare Quattro-Ion της Bosch διευκολύνουν το ίσιωμα των μαλλιών κάνοντας το ακόμη πιο γρήγορο. Χρησιμοποιήστε το για ένα άψογο αποτέλεσμα στο short bob.

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna

Δεν είχαμε αμφιβολία ότι η Rihanna θα διστάσει να κόψει κοντά τα μαλλιά της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν έχετε πρόβλημα με το φριζάρισμα, τότε χρησιμοποιήστε το Kérastase Discipline Fluidissime. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και διευκολύνει τη διαδικασία του styling.

Δείτε περισσότερα Galleries Miranda Kerr

Πιστεύατε ποτέ ότι ένα πρώην άγγελος της Victoria Secret θα αποχωριζόταν τα μακριά της μαλλιά; Κι όμως η Miranda Kerr το έκανε και μας εντυπωσίασε!

Δείτε περισσότερα Galleries

Για εντυπωσιακό όγκο στις ρίζες και ανάλαφρες άκρες, χρησιμοποιήστε τον αφρό σε μορφή spray της L’Oreal Professionnel, Tecni Art Volume Lift.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bob Haircut, hairstyle, hairtrend, Miranda Kerr, Rihanna, Taylor Swift, καρέ μαλλιά, κοντά καρέ μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα