10 χαλαρά outfits για το Κυριακάτικο brunch

08:11 5/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η Κυριακή είναι πλέον η μέρα που το feed μας γεμίζει από λαχταριστά πρωινά και μαγαζιά που σερβίρουν brunch, μια συνήθεια που πια έχει γίνει από τις αγαπημένες μας. Και επειδή μετά από μία εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις, το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε ώρες ατέλειωτες με καφέ και συζήτηση με τις φίλες μας, το τελευταίο που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι το outfit που θα επιλέξουμε. Γιατί ναι μεν θέλουμε να δείχνουμε κομψές, η μέρα όμως προστάζει άνετα και χαλαρά σύνολα που δε θα πάρουν ώρα για να τα διαλέξουμε.

Άνετα κομμάτια,

statement αξεσουάρ και τα τελευταία trends στα παπούτσια θα σας χαρίσουν τα πιο casual chic looks για να απολαύσετε την Κυριακή σας, παρέα με τις φίλες ή όποιον άλλον επιλέξετε. Το στιλ πάντως είναι σίγουρο ότι δε θα λείπει!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το total black είναι πάντα μια καλή επιλογή, ακόμα και για πρωινά σύνολα. Για πιο casual αποτέλεσμα, μπορείτε να το σπάσετε με ένα ζευγάρι άνετα λευκά sneakers.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιστρατεύστε το αγαπημένο σας slip dress, για μια εμφάνιση με χαλαρό ύφος, απόλυτα συγχρονισμένο με τις φετινές τάσεις που θέλουν το loungewear να επικρατεί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα απλό πουκάμισο το οποίο θα δέσετε στο τελείωμά του για να του δώσετε ένα ενδιαφέρον twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα απλό outfit όπως το λευκό T-shirt με τζιν παντελόνι θα πάρει αυτόματα πιο fashionable χαρακτήρα αν προσθέσετε ένα ριγέ ανοιξιάτικο blazer.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι μακριές φούστες είναι ο σύμμαχός σας για το πιο απλό και ταυτόχρονα στιλάτο σύνολο για την πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε ένα καπέλο στην εμφάνισή σας, για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια, όπως τα slip ons ή οι αγαπημένες σας εσπαντρίγιες, θα σας χαρίσουν το πιο κομψό και άνετο στιλ για πρωινές βόλτες στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν το concept της πρωινής σας συνάντησης είναι πιο preppy, ποντάρετε σε ένα σύνολο με χαριτωμένο μοτίβο, όπως το καρό ή το πουά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το αγαπημένο σας boyfriend τζιν ή οποιοδήποτε άλλο ψηλόμεσο παντελόνι και προσθέστε ένα jacket χαλαρά ριγμένο στους ώμους σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα jacket δεμένο στη μέση θα δώσει στο Κυριακάτικο σύνολό σας το χαλαρό ύφος που του αρμόζει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Street Style, styling tips, κυριακάτικο look, χαλαρό στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα