Το Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΤ1

Εορταστικές ταινίες και εκπομπές, κινούμενα σχέδια για τους μικρούς φίλους, μουσικά προγράμματα και παραστάσεις περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΤ1 για την Πρωτοχρονιά.

Το Σάββατο 31.12 στις 14.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε την εορταστική εκπομπή, «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 2012», με τη Λένα Αρώνη. Πρόκειται για μια εκπομπή γεμάτη τραγούδια, νοσταλγία και εκπλήξεις!

Στις 20:30 θα προβληθεί η ελληνική τηλεταινία «ΤΟ

ΠΑΛΤΟ», βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ. Με τους Ντίνος Ηλιόπουλο, Βασίλη Διαμαντόπουλο, Παναγιώτη Θανασούλη, Δέσποινα Κούρτη, Μισέλ Βάλει, Βαγγέλης Πλοιός. Στο ρόλο του Αι-Βασίλη ο Blaine L.Reininger. σε σκηνοθεσία Νίκου Τριανταφυλλίδη

Στις 22:00 σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης (Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna) θα αποδώσουν τους πιο όμορφους ρυθμούς από κλασικούς συνθέτες όπως οι Wolfgang Amadeus Mozart και Johann Strauss.

Στις 00:15 θα προβληθεί σε Α΄ Τηλεοπτική μετάδοση, η κωμωδία «Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΑΣ» (SIONE'S WEDDING), παραγωγή Νέας Ζηλανδίας 2006, σε σκηνοθεσία Κρις Γκραχαμ, με τους Όσκαρ Κίτλεϊ, Σιμπαλ Λελισι, Ντέιβιντ Φέιν, Ρόμπι Μαγκασιβα

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 11:40 θα προβληθεί μια χριστουγεννιάτικη ιστορία σε κινούμενα σχέδια «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ν' ΑΓΓΙΞΕΙ ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ» του Ευγένιου Τριβιζά.

Στη συνέχεια, στις 12:15 σε απευθείας μετάδοση οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την περίφημη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, (μέσω του δικτύου της EBU).

Στις 15:00 η εκπομπή «ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ», όπου ο εθνομουσικολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Λάμπρος Λιάβας, μας προσκαλεί σ' ένα μουσικό ταξίδι στην ελληνική μουσική παράδοση των ημερών.

Στις 17.00 θα προβληθεί Οικογενειακή κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής, 2000 «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»(THE ULTIMATE CHRISTMAS PRESENT), σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπήμαν με τους Άλλι Χίρς, Πίτερ Σκολάρι

Στις 18:30 σε Α΄ Τηλεοπτική μετάδοση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ – Συμπαραγωγή «ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΟΥ HINDU KUSH» σε σενάριο-σκηνοθεσία Αννέτας Παπαθανασίου

Στις 20:00 ο Κωστής Μαραβέγιας , μέσα από την εκπομπή «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ»

Μας ταξιδεύει στη «δική μας» Μεσόγειο, την ελληνική, ταξιδεύουμε ως την Κρήτη. Παρέα με τον Ψαραντώνη και τα παιδιά του, όλοι σπουδαίοι μουσικοί, αλλά και τον αδερφό του, τον λαουτιέρη και δάσκαλο Γιάννη Ξυλούρη, μπαίνουμε στα ενδότερα της Κρητικής μουσικής. Συναντούμε επίσης τον Ρος Ντέιλι που παίζει ξεχωριστό ρόλο στα μουσικά πράγματα της Κρήτης και της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και μουσικούς της νεότερης γενιάς που ανανεώνουν την παράδοση, όπως ο Στέλιος Πετράκης, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Γιάννης Βακάκης. Ξεχωριστή στιγμή είναι η συνάντηση του Κωστή Μαραβέγια με τον φίλο και δεξιοτέχνη της κιθάρας Γιώργο Κοντογιάννη, στο χιονισμένο Οροπέδιο Λασιθίου.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε Α΄ Τηλεοπτική μετάδοση το ντοκιμαντέρ «ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα