Το μενού στο Chef στον αέρα για αυτήν την εβδομάδα

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Chef στον αέρα" με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.

Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο Chef

Βησσαρίων Παρθένης δείχνει πως μπορεί κάποιος νοστιμεύει την γαλοπούλα και φτιάχνει: ρολό γαλοπούλας γεμιστό με πατάτες, γαλοπούλα με σάλτσα εσπρέσο-πορτοκάλι και γαλοπούλα μπουκίτσες σε ζυμαρικά!

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου φτιάχνουν φρουτένια γλυκά με τον Pastry Chef Γιάννη Σφενδυλάκη. Δίνουν τη συνταγή για την κερασένια εκδοχή της τούρτας sacher, το κέικ τσαγιού με λεμόνι και ψητά δαμάσκηνα και την τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου μαγειρεύουν συνταγές ιδανικές για γυναίκες με την κλινική διατροφολόγο Άννα Παπαγεωγίου. Για την πρόληψη παθήσεων όπως η οστεοπόρωση η Άννα προτείνει σαλάτα με μαριναρισμένο μπρόκολο και μανιτάρια και σαλάτα με ρόδι. Ο Chef Ανδρέας Λαγός φτιάχνει ένα γλυκό διαίτης με κόκκινα φρούτα και ξινόγαλο.

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η νοικοκυρά Μαρία Μαργαριτοπούλου από τον Πλατανιά Πηλίου φτιάχνει τοπικά πηλιορείτικα. Δείτε πώς θα φτιάξετε χταπόδι με κρεμμύδια και πιπεριές, τη συνταγή της σίγουρης επιτυχίας για το αφράτο τυρόψωμο και μια εύκολη μακαρονόπιτα!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου φτιάχνουν συνταγές για έναν ξεχωριστό μπουφέ με τους Chef Ανδρέα Λαγό και Λίλα Κούρτη. Δείχνουν πως θα μπορέσουν να εντυπωσιάσουν εύκολα με σπαράγγια σε φύλλο κρούστας, την γεμιστή «φράντολα», γρήγορα καναπεδάκια με αυγοτάραχο Mεσολογγίου και μια εύκολη συνταγή με αυγό και τρίμμα αυγοτάραχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα