Το «έγκλημα» που έκανε η Μπιχτέρ

Μπορεί η Μπερέν Σαάτ να έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στον «Πειρασμό» ως Μπιχτέρ αλλά πέρυσι το Σεπτέμβριο έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην υποκριτική.

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ πέρυσι το Σεπτέμβριο ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιό ήταν το έγκλημα της Φατμαγκούλ».

Η σειρά ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 στην τούρκικη τηλεόραση, φτιαγμένη από την ίδια εταιρεία παραγωγής που δημιούργησε

και τον «Πειρασμό». Σε αυτό το σήριλα η Σαατ υποδύονταν την Φατμαγκούλ, μια ταπεινή κοπέλα σε ένα χωριό της Τουρκίας κοντά στη Σμύρνη, που ζει μαζί με τον αδελφό και την αδελφή της. Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό. Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...

Keywords
Τυχαία Θέματα