Τι είπε η Τσιμτσιλή για την κριτική του Μουτσινά

Για το Dancing on Ice, το Πολύ Μπλα Μπλα αλλά και γενικότερα τα τηλεοπτικά μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ραδιοφωνική εκπομπή «Music Life» του Σωτήρη Καραμίντζα και της Αυγής Τσολάκη στο Ράδιο Πάφος της Κύπρου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρο ότι αποχωρεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ότι ίσως τη δούμε να χορεύει κανονικά την Κυριακή. Όσο για τις δικές της χορευτικές ικανότητες είπε πως

δεν ήθελε να είναι καλή από την αρχή γιατί της αρέσει να εξελίσσεται. Όσο για το ποιος τη βοήθησε πιο πολύ στην απόφαση να πάει στο σόου είπε ότι ο άνδρας είναι αυτός που τη στήριξε περισσότερο.

Οι παρουσιαστές τη ρώτησαν επίσης αν ενοχλείται από την κριτική που της κάνει για τα ρούχα ή τα μαλλιά ο Νίκος Μουτσινάς. Τι απάντησε; «Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός για να σε ενοχλεί η κριτική του Νίκου. Γελούσα πολύ όταν πέρυσι έλεγε για τα μαλλιά μου ότι κάθε μέρα κάνω πρόβα πως θα είναι την ημέρα του γάμου μου. Είναι σάτιρα και μου αρέσει πολύ.»

Αυτό που στενοχωρεί αυτή την περίοδο την παρουσιάστρια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Alter και ελπίζει να λυθεί σύντομα.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι ποιο τραγούδι θα χορέψει την Κυριακή η παρουσιάστρια αφού όταν πήγε να απαντήσει, η ραδιοφωνική παρέα είπε ένα αστείο που προκάλεσε τόσο γέλιο στη Σταματίνα και τους ίδιους που ξέχασαν τι ρώτησαν...

Keywords
Τυχαία Θέματα