Θέμα «ταμπού» η Eurovision για την ΕΡΤ

Σε τόνους χαμηλούς, σχεδόν μυστικά, ανάμεσα σε απεργίες και στάσεις των εργαζομένων, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ συζητούν ένα θέμα-"ταμπού": τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2012.

Ήρθε ο

καιρός που η "καυτή πατάτα" έπεσε στο τραπέζι αφού η Ελλάδα πρέπει να ανακοινώσει στην EBU την έναρξη των εργασιών για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Μπακού.

Όπως αναφέρει το TV Έθνος, αυτές τις μέρες γίνονται πολλές συζητήσεις, όχι φυσικά για το όνομα του καλλιτέχνη που θα σηκώσει το βάρος της εκπροσώπησης, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιλογή του.

Η ΕΡΤ ίσως αναζητήσει τη συμβολή ιδιωτικών καναλιών για τον "εθνικό διαγωνισμό" λαμβάνοντας φυσικά υπ' όψιν τις δεσμεύσεις της απέναντι στην EBU.

Στις συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, παίρνουν μέρος και εκπρόσωποι δισκογραφικών εταιρειών που φέτος καλούνται να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια. Τα χρήματα που θα δαπανηθούν φέτος για τον διαγωνισμό, εάν και εφόσον αποφασιστεί η συμμετοχή της Ελλάδας, θα είναι τα μισά από την περσινή χρονιά και δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 €.

Keywords
Τυχαία Θέματα