Θάλεια Ματίκα: Δεν πίστευα σε πρίγκιπες αλλά...

Για την νέα της τηλεοπτική δουλειά «Ελεύθερος και ωραίος» στον ΑΝΤ1 όπου υποδύεται την Τατιάνα μίλησε στο περιοδικό «ΤV Ζάπινγκ» η Θάλεια Ματίκα.

-Η ηρωίδα που παίζεις περιμένει τον...πρίγκιπα με το άλογο!

-Ναι,αλλά της προκύπτει ένας "ιδιαίτερος" πρίγκιπας με ταξί!

-Τουλάχιστον έρχεται-το μέσον είναι μια απλή λεπτομέρεια...

-Και εκεί που δεν το περιμένει. Απρόσμενα και αναπάντεχα... Εκεί που νομίζει όλα είναι τακτοποιημένα

στην ζωή της,μέσα από μια διαδρομή στο ταξί, βλέπει τα πάντα να ανατρέπονται! Αλλάζουν τα πάντα-κι αυτό έχει μια ξεχωριστή γοητεία, ξέρεις

-Ξεχωριστή και μεγάλη...Είναι ωραία να υπάρξουν εκπλήξεις κι ανατροπές στη ζωή, οι οποίες σε κάνουν να αναγεννιέσαι... Ποιο πιστεύεις ότι είναι το βασικό προσόν της σειράς σας;

-Είναι ένα καλοφτιαγμένο "παραμύθι" από αυτά που έχουμε ανάγκη σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας...Μπορεί οι κόσμοι του Σταμάτη και της Τατιάνας να'ναι διαφορετικοί αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι στον έρωτα δεν χωράνε πρέπει και δεν υπάρχουν όρια. Η ηρωίδα που παίζω σε αυτή έχει άλλη ανατροφή,έχει άλλη οπτική για την ζωή,μα όταν ο έρωτας της χτυπά την πόρτα μέσα από μια διαδρομή με ταξί, τότε αλλάζει το κοίταγμά της στην ζωή... Και ζει το δικό της «παραμύθι»!

-Πάμε και σε ένα άλλο «παραμύθι»που πήρε σάρκα και οστά! Ενώ δεν πίστευες σε "πρίγκιπες", τον βρήκες στη ζωή σου...

-(χαμογελά ευτυχισμένη).Τον βρήκα... Αυτή είναι η αλήθεια! Δεν πίστευα σε πρίγκιπες, δεν τους περίμενα, αλλά ήρθε ένας και μου έκλεψε την καρδιά...Και ξέρεις τι είναι ωραίο; Ότι το δικό μας παραμύθι, πήρε σάρκα και οστά. Ο Τάσος (σ.σ.δες Ιορδανίδης - εξαιρετικός ηθοποιός, σκηνοθέτης) είναι υπέροχο, ξεχωριστό πλάσμα και ο έρωτάς μας είναι πάρα πολύ δυνατός.

Θάλεια Ματίκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα