Τα παπαγαλάκια, ο Γερμανός που επιμένει ελληνικά και η επίθεση της Λουκά στον Μπαμπινιώτη!

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

Νο 1 - VIDEO: Δυο απίθανα παπαγαλάκια... συζητάνε και φιλιούνται

Δυο απίθανα παπαγαλάκια Parakeet συζητούν και φιλιούνται σε ένα βίντεο που έχει ανέβει στο Youtube εδώ και κάποιο καιρό, ωστόσο κάνει και πάλι το γύρο του διαδικτύου...

Και δεν θα αρχίσει μάλλον να γίνει

viral...

Μπορεί κάποιες από τις φωνές που ακούγονται να είναι φτιαχτές, ωστόσο αναρωτιόμαστε τι να λένε άραγε;

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 2 - BBC: Ο Γερμανός που πίστεψε στα ελληνικά προϊόντα!

«Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσαρέσκεια ανάμεσα στην Ελλάδα και στους πλουσιότερους εταίρους της ευρωζώνης, ιδιαίτερα τη Γερμανία. Αλλά δεν είναι όλοι οι Γερμανοί εναντίον των Ελλήνων».

Αυτός είναι ο πρόλογος του άρθρου του Clark Boyd του BBC για έναν Γερμανό που στηρίζει την ελληνική βιομηχανία κρασιού.

Σε μια πεδιάδα 20 μίλια έξω από την Αθήνα, ο Δημήτρης Γεώργας δείχνει τα αμπέλια του, που πρόκειται σύντομα να αποδώσουν καρπούς.

Διαβάστε περισσότερα...


Νο 3 - VIDEO: Επίθεση της Ελένης Λουκά στον Γιώργο Μπαμπινιώτη

Φραστική επίθεση από την Ελένη Λουκά δέχθηκε κατά την διάρκεια ομιλίας του ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης. «Έισαι Γερμανός και προδότης» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση μέχρι να την απομακρύνουν από την αίθουσα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκδήλωση.

Όπως αναφέρει το amen.gr είχε μόλις ξεκινήσει την ομιλία του ο Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθ.Γιώργος Μπαμπινιώτης στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Δ' Τόμου με κείμενα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, που επιμελήθηκε το πνευματικό τέκνο του Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, όταν από το πλήθος σηκώθηκε και κινήθηκε προς τους ομιλητές η γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Ελένη Λουκά.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα