Τα κλεμμένα αγάλματα, το ACTA και ο μπέμπης με τον καφέ!

To mediagate.gr σας παρουσιάζει τα θέματα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα «likes» στην σελίδα μας στο Facebook τις τελευταίες 12 ώρες.

No 1 - Περικλής: «Είμαι Έλληνας και θέλω να γυρίσω στην πατρίδα μου» (vid)

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία με την κλεμμένη Καρυάτιδα που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο και τη λεζάντα "Γεννήθηκα στην Ελλάδα. Οι αδερφές μου είναι εκεί. Είμαι Ελληνίδα και θέλω να πάω στην πατρίδα μου".

Σε

μια παρόμοια πρωτοβουλία προέβη και ο γνωστός φωτογράφος και μουσικοσυνθέτης Ares Καλογερόπουλος που ζει στη Γερμανία. Έφτιαξε ένα video στο οποίο το βασικό μήνυμα είναι η επιστροφή των ελληνικών αγαλμάτων στην πατρίδα. "Μπορείς να κλέψεις ένα άγαλμα αλλά όχι την καταγωγή μου" είναι το σύνθημα που κυριαρχεί.

Διαβάστε περισσότερα...


No 2 - Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για συζήτηση το ACTA!

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης με θέμα τη συνθήκη ACTA κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στο κείμενο της επερώτησης προς τους Υπουργούς, ο βουλευτής επισημαίνει τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο για τη Συμφωνία ACTA που η νομιμότητά της εξετάζεται υπό το μικροσκόπιο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όσο και για τις αντιδράσεις που οδήγησαν στην απόσυρση των νομοσχεδίων SOPA και PIPA.

Διαβάστε περισσότερα...


No 3 - VIDEO: Το μωρό που φτιάχνει καφέ στην μαμά του!

Έχετε φανταστεί ότι υπάρχει ένα μωρό που αντί το πρωί να ζητάει γάλα... φτιάχνει καφέ στην μαμά του;

Κι όμως η Joe είναι ένα τέτοιο μωρό! Πρόκειται για την πιο μικρή barista την οποία όταν η μαμά της ανεβάζει στην κουζίνα φτιάχνει μόνη της τον καφέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα