«Στην πράξη.gr» με τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε Δημήτρη Τριανταφύλλη

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 12.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον παγκόσμιο πρωταθλητή καράτε Δημήτρη Τριανταφύλλη, έναν από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία των 67 κιλών.

"Είμαι πολύ περήφανος όταν ακούω τον εθνικό μας ύμνο και όταν σηκώνονται όλοι όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού προς τη

χώρα μας" .

Συνομιλεί με την Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παραδίδοντας αφιλοκερδώς μαθήματα Παγκόσμιας και Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας σε δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους, υποστηρίζει: "Δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί μια κοινωνία αν δεν ψάξει πρώτα τον εαυτό της. Ο καθένας ξεχωριστά...και όλοι μαζί. Φταίνε και οι άλλοι, αλλά πού φταις; Βρες το και άλλαξέ το " .

"Από δω και μπρος δεν υπάρχει άλλος δρόμος, οι εταιρίες θα κρίνονται από τις αξίες τους και τα προϊόντα θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτές τις αξίες", περιγράφει στην Σύλβια Κλιμάκη ο Άρης Κεφαλογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gaea, το νούμερο τρία brand στη Γερμανία και το νούμερο δύο στη Νορβηγία στην κατηγορία του ελαιολάδου (στοιχεία Nielsen).

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη, τον Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, τσαρουχοποιό έναν από τους τέσσερις τεχνίτες που κατασκευάζουν τα τσαρούχια των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς .«Το γνήσιο το τσαρούχι είναι το δικό μας. Δεν υπάρχει άλλο σαν κι αυτό», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτακόπουλος, "Αν δεν έχεις αγάπη και μεράκι, δεν μπορείς να την κάνεις αυτή τη δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα